E.ON Gaz: Decizia OPC e ilegala si abuziva

Conducerea E.ON Gaz ameninta ca va ca in judecata OPC Cluj. Reprezentantii distribuitorului de gaze naturale sustin ca inchiderea temporara a celor doua birouri este abuziva de pe strada Decebal.

In legatura cu acuzatiile aduse de directorul OPC Cluj, Mircea Radu, care sustine ca in noile contracte de furnizare a gazelor naturale nu este trecut pretul final al gazelor cu TVA inclus si nu sunt specificate clauzele, reprezentantii E.On Gaz Romania au declarat ca "preturile finale ale gazelor naturale pentru piata reglementata sunt stabilite de ANRE si sunt publicate in Monitorul Oficial al Romaniei fara includerea TVA - ului, iar clauzele contractului cadru de furnizare a gazelor naturale precizeaza explicit faptul ca pretul nu contine TVA".

In plus conducerea E.On Gaz sustine ca "toate prevederile contractului cadru respecta legislatia in vigoare pentru comercializarea gazelor naturale, iar acest contract cadru este obligatoriu pentru toti furnizorii de gaze naturale. Acestia nu sunt abilitati sa modifice conditiile prev?zute in contract, doar ANRE fiind abilitata sa faca acest lucru".

Reprezentantii distribuitorului de gaze mai sustin ca toate aceste prevederi sunt respectate prin urmare "E.ON Gaz Romania nu a incalcat dreptul consumatorilor de a fi informati, in mod complet, corect ?i precis asupra serviciilor oferite, deoarece compania noastra se oblig? prin contract sa r?spund? tuturor solicit?rilor privind remiterea / transmiterea conditiilor standard".

Conducerea E.ON Gaz Romania a anuntat ca va da in judecata OPC Cluj, deoarece inciderea sediului central din Cluj-Napoca este o masura abuziva.

Comentarii Facebook