Miercuri 17 Aprilie

E.ON Gaz a spart din nou strada Aurel Suciu, dupa ce abia fusese reasfaltata Galerie FOTO


Inevitabilul s-a produs si E.ON Gaz a spart iarasi strada Aurel Suciu, care abia a fost reasfaltata dupa ce funizorul de gaze a schimbat conductele.

RADP Cluj a terminat de asfaltat strada Aurel Suciu, pe cheltuiala E.On Gaz, luni 19 septembrie. In aceeasi zi, la intersectia cu strada Dorobantilor, E.ON Gaz a start iarasi drumul pentru a remedia o avarie "de ultim moment".

Strada Aurel Suciu a fost refacuta complet de Primaria Cluj-Napoca in 2010, dupa ce municipalitatea a asteptat 6 ani ca E.ON Gaz sa decida daca o include in proiectul de reabilitare, mai precis intre 2004 si 2010.

Dupa ce drumul a fost refacut de Primarie, E.ON Gaz a solicitat, in 2011, permisiunea de a sparge strada si de a schimba conductele. Primarul Sorin Apostu a declarat pentru Stiri de Cluj ca a semnat aprobarea numai cu conditia ca drumul sa fie reasfaltat in intregime.

In total, E.ON Gaz a investit circa 100.000 de euro in refacerea drumului. Cand totul a fost gata, din cauza unei avarii neprevazute, muncitorii s-au apucat sa sparga iarasi drumul la intersectia cu strada Dorobantilor.

Reprezentantii E.ON Gaz sustin ca "investitia" de la strada Aurel Suciu face parte dintr-un proiect mai amplu. "E.ON Gaz Distributie are in derulare in municipiul Cluj Napoca mai multe proiecte de investitii, unul dintre acestea vizand inlocuirea a circa 7,3 kilometri de conducte de gaze naturale pe strazile Cepei, Cibinului, Cosasilor, Margaritarilor, Fabricii de Zahar, Rasaritului, S. Musat, Dorobanti, Petofi, Nasaud si Aurel Suciu.

Conductele din otel se inlocuiesc cu conducte noi, de polietilena, care prezinta rezistenta, durabilitate si flexibilitate ridicata. Valoarea totala a investitiei depaseste 4,5 milioane de lei.

In ceea ce priveste refacerea carosabilului, precizam ca toate costurile sunt suportate de compania noastra si conform cerintelor municipalitatii clujene strazile recent asfaltate se vor reface  pe intreaga lungime, inclusiv trotuarele, nu doar pe portiunea de strada pe care s-a intervenit.

Reabilitarea sistemului de distributie a gazelor naturale este o prioritate pentru E.ON Gaz Distributie, derularea acestor investitii fiind absolut necesara pentru siguranta si alimentarea cu gaze naturale in conditii optime a consumatorilor", a precizat reprezentantii E.ON Gaz.

 

Vezi si...

Teapa la buzunarul clujenilor! E.ON Gaz a spart si reasfaltat strada Aurel Suciu, refacuta recent de Primarie VIDEO

Comentarii Facebook