După spargerile ”fără urmă” din Florești, 8 apartamente din Mănăștur au fost deschise DEȘTEPT

 

Se pare că ”echipa” de spărgători profesioniști care a acționat săptămâna trecută în Florești a început să dea spargeri și în Cluj-Napoca, stilul de ”lucru” este același.

 

Dupa ce hotii au inceput sa fure din apartamentele din Floresti, se pare ca au inceput si in Cluj. Sambata, pe Grigore Alexandrescu s-au furat dintr-un apartament mai multe bunuri, iar dupa aceea am aflat ca in aceeasi zi au avut loc alte 7 spargeri!!! SI asta ziua, la pranz! Hotii nu lasa nici o urma, pe usa nu se vede nimic, se pare ca au ceva cu ce deschid usile. Politia nu are ce face, doar vin, iti iau datele, si spun ca in momentul in care o sa prinda hotii, o sa te anunte, si o sa iti dea bunurile inapoi, in cazul in care mai gasesc ceva. Am ajuns sa ne temem sa venim acasa, ti-e frica ca nu cumva sa dai peste cineva strain la tine acasa.. Unde traim? Ce e asta? Nici acasa nu te mai simti in siguranta!”, ne-a relatat Pavel.

 

Poliția Cluj nu a anunțat prinderea unor suspecți, așa că este foarte posibil ca ”loviturile” să cotinue și în alte cartiere. 

 

Val de SPARGERI de apartamente în Florești. Ce spune Poliția

Comentarii Facebook