Dupa pixelul albastru, la Cluj a fost lansata teoria "valului de zapada" pentru a justifica haosul din trafic - VIDEO


Viceprimarul Radu Moisin a lansat la Cluj teoria "valului de zapada" pentru a explica incetineala cu care s-a intervenit in deszapezirea orasului.

"Au fost mai multe valuri de zapada succesive. S-a intervenit cu aproximativ 500 de tone de material antiderapant pe ambele sectoare din municipiu, sectorul Est si sectorul Vest, si de mai multe ori a fost nevoie sa punem plugurile sa punem lamele pentru ca pana la aceasta ora s-a ajuns la un strat de zapada de 17 centimetri in municipiu. Am beneficiat si de sprijinul politiei rutiere si a politiei municipiului, care a deschis calea autovehiculelor de deszapezire", a declarat Radu Moisin.

"Au fost trei sau patru valuri de caderi masive. Cel mai nasol a fost ca a venit din nou un val la 6.30 - 7.00, cand lumea a inceput sa mearga catre serviciu, dar ne-am descurcat cu ajutorul politiei municipiului", a declarat directorul Rosal Cluj,  Sergiu Hosu.

Cele doua firme de deszapezire au mai anuntat ca au intervenit cu toate utilajele pe care le-au avut in dotare.

Viceprimarul Radu Moisin a mai precizat ca cele doua firme care au facut deszapezirea nu vor fi amendate, pentru ca au actionat la capacitate maxima.

Comentarii Facebook