Drumurile proaste fac victime la Cluj! O persoană a fost grav rănită în urma unui accident cauzat de o groapă neastupată


Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, miercuri seară, în jurul orei 18.00, pe strada Crișeni, din Dezmir.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DC 90, pe strada Crişeni, a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul care venea din sens opus.

Accidentul s-a produs într-o zonă în care se efectuează lucrări la partea carosabilă, iar conform primelor verificări, conducătorul auto ar fi fost proiectat pe contrasens, după ce ar fi intrat într-o groapă pe care nu ar fi observat-o.

În urma impactului, un pasager din autoturismul care a pătruns pe contrasens a fost rănit grav, iar valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 50.000 lei.

Polițiștii urmează să stabilească dacă lucrarea care se efectua pe partea carosabilă a fost semnalizată corespunzător, în caz contrar, urmând a fi luate măsuri faţă de firma executantă.

Comentarii Facebook