Drumurile din judetul Cluj sunt practicabile

Zapada cazuta in ultimele 10 ore a dat batai de cap drumarilor, care au trebuit sa mearga mai repede la lucru. Din fericire, nici un drum nu a fost inchis din cauza zapezii.

Directorul Directiei Judetene de Drumuri, Mircea Avram, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca s-a intervenit in forta pe parcurul intregii dimineti cu 79 de utilaje, pentru ca nici un drum sa nu fie blocat sau sa le dea batai de cap soferilor. "Am actionat pe toate cele 83 de drumuri din judet pe care le avem in grija. Cele 79 de utilaje au arat pur si simplu carosabilul si pana acum nu s-a semnalat nici un blocaj in trafic", a mai spus Avram.

Directorul Directiei de Drumuri Judetene Cluj s-a deplasat pana la statiunea Baisoara pentru a se asigura ca drumul pana la Cluj este deszapezit, deoarece "acest drum va fi foarte folosit pe parcursul acestei zile, oameni care vin de la munte unde au petrecut Revelionul, dar si care vor sa iasa acum din casa pentru ca a nins si merg pe partia de la Baisoara pentru schia", a mai afirmat Mircea Avram.

Comentarii Facebook