Drumul spre partia din Feleac e "patinoar"! Autoritatile sustin, insa, ca s-a intervenit exemplar


Drumul spre partia din Feleac este un adevarat "patinoar", reclama clujenii care s-au incumetat sa urce pentru o partida de schi pe dealul de la marginea orasului.

Problemele incep dupa ce soferii ies de pe drumul national si intra pe drumul judetean, prin comuna Feleac.

"Aproape ca mi-am stricat masina. Am mers cu motorul fortat pentru ca era gheata pe drum si zapada. Cred ca toata ziua nu a trecut nicio masina de la drumuri. Asa vor cei de la Consiliul Judetean sa faca turism? Atunci nu va mai veni nimeni", a declarat Dragos Bogdan, unul dintre soferii care a parcurs luni seara drumul de cativa kilometri pana la partie.

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat Cluj (RAADPP), Mircea Avram, a declarat pentru Stiri de Cluj ca lucrurile nu stau deloc asa. "Am fost in Feleac si am vazut ca se putea circula bine. I-am chemat si pe directorii din subordine si le-am spus ca ii dau afara daca reclamatiile se adeveresc. Dar a trecut sararita pe acolo, deci nu inteleg reclamatiile. Poate ca soferii nu sunt echipati cu cauciucuri de iarna si atunci e normal sa alunece", a declarat Mircea Avram.

Directorul RAADPP Cluj a mai spus ca se circula normal pe toate drumurile judetene, inclusiv pe cele din zona de munte.

"Se circula normal si la Muntele Baisorii, Valea Draganului, Belis, Luna, Boju. Oamenii incep sa urce la hotelul Alpin din Baisoara si nu vrem sa existe pericolul ca oamenii sa nu poata ajunge sau sa fie afectati in aceasta perioada foarte importanta, de sarbatori", a mai spus Mircea Avram.

RAADPP Cluj actioneaza cu 115 utilaje, care sunt pregatite sa intervina in acest zile pe drumurile judetene.

Comentarii Facebook