Drumul Judetean Ciucea - Vanatori a intrat in reabilitare


Drumul Judetean Ciucea " Vanatori a intrat in reabilitare in 14 septembrie, in cadrul unui proiect regional comun al Consiliului Judetean Cluj si Salaj.

"Reabilitarea acestui drum judetean, alaturi de modernizarea accesului rutier spre zona turistica Rachitele " Doda Pilii " Ic Ponor, realizate prin intermediul unor finatari europene accesate de Consiliul Judetean, fac parte din proiectul mai vast al administratiei judetene, care are in vedere modernizarea si reabilitarea majoritatii drumurilor judetene", anunta reprezentantii Consiliului Judetean Cluj, intr-un comunicat de presa.

Drumul care va fi reabilitat face parte din proiectul Operational Regional "Reabilitarea drumului Ciucea " Crasna " Varsolt", care are un buget in valoare de 85,6 milioane de lei, din care 71,7 milioane de lei este asigurata din fonduri europene.

Consiliul Judetean Cluj trebuie sa cofinanteze proiectul cu 253.181 de lei. "Proiectul vizeaza cresterea accesabilitatii zonei de confluenta interjudeteana prin racordarea zonei la drumul european E 60, DN 1H, DN 19B (Zalau - Oradea) si viitoarea Autostrada Brasov " Bors. Din cei 37,629 kilometri de drum care urmeaza sa fie modernizati, 7,6 km se regasesc in judetul Cluj", se mai precizeaza in acelasi document.

Comentarii Facebook