Droguri găsite din ”greșeală” la interlopii din Turda. Percheziții la Alin Urcan, Andrei Gherman și Radu Abrudan - FOTO

 

Mascații clujeni au descins în forță la Turda și au făcut percheziții în rândul membrilor lumii interlope. La un boxer de la CSM Câmpia Turzii au fost găsite și droguri. 

 

Au fost făcute 8 perchiziții și duși la audieri, între alții, Alin Urcan, Andrei Gherman și Radu Abrudan. Acasă la Alin Urcan au fost găsite drogurile din greșeală, pentru că polițiștii nu căutau așa ceva. 

 

Descinderile au vizat 8 persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, comise în perioada 2013 – 2014, pe raza municipiului Turda.

 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 80.000 de lei, precum şi obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea unor infracţiuni de violenţă: săbii, cuţite, topoare, cagule, bâte de baseball, bastoane telescopice, „box”-uri, pistol aersoft, cătuşe, mănuşi, etc. 

 

Totodată, au fost ridicate substanţe şi ierburi, care urmează a fi expertizate, pentru a li se stabili natura. 

 

Până în acest moment, în baza mandatelor de aducere, 8 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri.

 

 

Foto: Andrei Gherman

 

 

Foto: Radu Abrudan

 

 

Foto:  Alin Urcan

Comentarii Facebook