Dreptate cu pumnul la Cluj. Un bărbat a fost lovit de un irakian naturalizat la Cluj, fără niciun motiv - FOTO

 

Clujul pare în ultima perioadă un oraș unde fiecare își face dreptate. Un irakian naturalizat la Cluj a fost dus la sediul Poliției Cluj-Napoca după ce un clujean a reclamat la 112 faptul că a fost bătut fără niciun motiv.

 

Incidentul s-a petrecut în stația RATUC din Piața Mihai Viteazu din zona clădirii FLIP. Ioan Giurgiuman susține că aștepta un autobuz în stația respectivă și că la un moment dat a fost accidentat de un autoturism care se afla parcat pe trotuar. ”Eram pe trotuar în staţie şi la un moment dat ceilalţi trecători au început să strige la mine să am grijă că mă loveşte. În prima fază nu mi-am dat seama şi apoi chiar am fost lovit de o maşină care era condusă de o femeie şi care dădea cu spatele pentru a ieşi de pe trotuarul pe stradă. I-am spus femeii respective că nu este atentă”, povesteşte Giurgiuman.

 

După câteva momente, clujeanul spune că a fost lovit, din spate cu pumnul în cap de către un cetăţean arab (foto), care era foarte nervos. ”În timp ce eu îi spuneam femeii respective să fie mai atentă că sunt pietoni în staţie, din spate a venit un individ care m-a lovit cu forţă în zona urechii stângi, după care a început să strige la mine că de ce fac scandal şi că îmi trebuie banii femeii. Am rămas uluit de tupul individului şi am sunat la 112. Lângă arabul respectiv au apărut imediat încă doi angajaţi, probabil de frica să nu sar la bătaie”, explică Giurgiuman.

 

Clujeanul a sunat la 112 şi după 20 de minute a ajuns în zonă un poliţist de la Circulaţie. ”I-am spus că, deşi maşina m-a lovit destul de serios nu am pretenţii de la femeia respectivă. În schimb i-am cerut poliţistului să îl legitimeze pe respectivul cetăţean care m-a lovit cu pumnul, dar angajatul Poliţiei Cluj mi-a spus că e altă poveste şi dacă vreau să fac plângere să mă duc la sediul Poliţiei Cluj-Napoca şi abia apoi agresorul va fi identificat".

 

După nicio o oră, la intervenţia chestorului Tudor Grindean, şeful IPJ Cluj, la faţa locului au fost trimişi patru poliţişti care l-au luat pe agresor şi l-au dus la sediul Poliţiei Cluj. 

 

Potrivit primelor informaţii acesta se numeşte Nazar Ahmed Mohammed şi este un om de afaceri din Cluj-Napoca. ”Am mers şi eu la Poliţie şi acolo a început arabul să mă ameninţe că va avea el grijă de mine şi că mă va face să plătesc financiar pentru că l-am reclamat. Eu sunt om serios, cu familie şi copii şi nu am de ce să mint, dar nu pot să accept să fiu lovit din senin pe stradă de un individ, oricine ar fi el. Mi-au spus poliţiştii că individul respectiv a mai fost reclamat pentru fapte cu violenţă şi de către alţi cetăţeni”, mai spune Giurgiuman.

 

Surse din cadrul IPJ CLuj susţin că poliţiştii vor face o anchetă pentru a aflat ce s-a petrecut în staţia de autobuz.

 

Ştiri de Cluj a încercat să îl găsească pe Nazar Ahmed Mohammed, dar acesta nu a putut fi găsit. După ce a petrecut mai bine de o oră în sediul Poliţiei, Nazar, cetăţean irakian, nu a mai putut fi contactat. 

 

Redacţia noastră aşteaptă un punct de vedere şi de la Nazar Ahmed Mohammed.

 

Comentarii Facebook