Două mașini de la reprezentața Opel din Sânnicoară, afectate de un incendiu

 

Două mașini din parcarea reprezentaței Opel din Sânnicoară au fost afectate de un incendiu de vegetație. 

 

Incendiu in Sannicoara de la Rondo Carton la centura!!! E un Lukoil in zona si in curtea reprezentantei Opel e posibil sa se fi extins si la masini !!”, ne-a semnalat un cititor.

 

Reprezentanții ISU Cluj au confirmat că incendiul s-a propagat în noaptea de duminică spre luni (5 spre 6 martie), iar în jurul orei 1.00 s-a intervenit la reprezentanța Opel, situată pe marginea drumului național.

 

Pompierii clujeni au avut parte de un număr record de intervenții în weekend -ul 4 - 5 martie, în special pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată.

 

Astfel, conform ISU Cluj, din totalul a 122 intervenții pentru stingerea incendiilor desfășurate de ISU Cluj de la începutul acestui an, 62 au fost înregistrate în zilele de sâmbătă și duminică. 

 

În două cazuri s-au produs pierderi și distrugeri materiale semnificative, două autoturisme fiind distruse, iar o cabană de vacanță a fost mistuită de flăcările scăpate de sub control. Totodată, arderile necontrolate au pus în pericol bunurile şi gospodăriile situate în apropierea terenurilor igienizate.

Comentarii Facebook