Două clujence sunt cercetate de polițiști după ce au falsificat acte pentru a primi un împrumut


Două clujence sunt cercetate de polițiști pentru înșelăciune și fals în înscrisuri, infracțiuni comise pentru a obține un împrumut.

La 15 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de o femeie de 39 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceeaşi măsură s-a luat şi faţă de o altă femeie de 65 de ani pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, inforemează polițiștii.

Din verificările efectuate în cauză a reieşit că femeia de 39 de ani i-ar fi pus la dipoziţia celei de-a doua, documente falsificate pentru a putea obţine un împrumut.
Femeia de 65 de ani, din Cluj-Napoca, cu ajutorul actelor care atestau date ireale, ar fi indus şi menţinut în eroare reprezentanţii unui agent economic astfel încât să încaseze 15.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook