Două clujence și-au amenajat acasă o mini fabrică de confecționat țigări - FOTO

 

Două femei sunt cercetate de polițiști pentru deținere și comercializare ilicită de tutun.

 

Peste 30 de kilograme tutun, aproape 4.000 de ţigarete confecţionate artizanal şi peste 10.000 de tuburi de ţigarete au fost ridicate de către poliţişti în urma unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de deţinere şi comercializare ilicită de tutun şi ţigarete.

 

La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Buza au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Buza, la locuinţele unor femei bănuite de deţinere şi comercializare ilicită de tutun şi ţigări confecţionate artizanal.

 

În urma activităţilor efectuate, la domiciliile celor două femei, de 41 şi 44 de ani, au fost descoperite şi ridicate peste 3,7 kilograme de tutun achiziţionat prelucrat, circa 27 kilograme de tutun frunză – neprelucrat, 3782 bucăţi – ţigarete confecţionate artizanal, 10 730 tuburi de ţigarete cu filtru, aparate de confecţionat artizanal ţigarete şi de mărunţit tutun.

 

Faţă de cele două persoane se continuă cercetările  pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută de Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal”, precizează Poliția Cluj.

 

 

 

 

Comentarii Facebook