Doua blocuri din Floresti, de pe strada Teilor, au ramas fara acoperis in urma furtunii de vineri seara VIDEO si FOTO

 

Doua blocuri de pe strada Teilor, din comuna Floresti, au ramas fara acoperis in urma furtunii de vineri seara. Primarul Ioachim Vancea a declarat ca doua apartamente au fost afectate de apa care s-a infiltrat.

 

Primarul comunei nu a stiut initial nimic despre cele intamplate pe strada Teilor. "Nu s-a raportat nimic la Primarie despre cele doua acoperisuri smulse de vant. Stiam numai ca pe strada Tudor Vladimirescu un copac s-a prabusit", a declarat pentru Stiri de Cluj primarul Ioachim Vancea, in jurul orei 11.00.

 

Dupa aproximativ o ora, edilul sef din Floresti a declarat ca pe strada Teilor la numarul 21 acoperisul a doua blocuri a fost luat de vant. "Este vorba despre un ansamblul Luxembourg format din 5 blocuri. Primul si al treilea au fost afectate. Din fericire numai in primul sunt locatari si doua apartamente au fost inundate de ploaie. Constructorul a facut treaba slab calitativa si vantul a intrat sub acoperis, printr-o parte, si l-a luat pe sus. Din fericire nu s-au inregistrat victime", a spus primarul Ioachim Vancea.

 

Locatarii blocurilor sustin ca nici nu stiu pe cine sa traga la raspundere pentru ca cel care a construit blocurile, Simion Gorgan, a vandut totul fratilor Suciaghi.

 

Primarul Ioachim Vancea a declarat ca l-a chemat pe actualul proprietar al blocurilor la Primarie pentru a verifica actele si a vedea cum ii poate ajuta pe oameni. "As fi verificat actele aici, dar nu se poate pentru ca proprietarul blocurilor are probeleme pe care trebuie sa le rezolve cu locatarii", a spus primarul.

 

Locatarii blocurilor nu mai au incredere nici in primar, pe care il acuza ca a permis sa se construiasca fara nici o supraveghere.

 

Vezi si...

Rupere de nori deasupra Clujului! Vezi care sunt primele pagube VIDEO - UPDATE

Inundatie in Janis Pub! Petrecaretii au fost evacuati dupa ce apa de pe Eroilor a patruns in club

Comentarii Facebook