”Dorel” lovește din nou la Cluj! Au marcat piste de biciclete cu stâlpi în mijloc FOTO


Pistele de biciclete din Cluj-Napoca reprezintă una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă pasionații ciclismului, iar se pare că nici noile marcaje nu ajută.

Un clujean a surprins cum mai multe segmente ale noilor piste de biciclete din oraș au fost marcate chiar în locurile în care existau stâlpi cu semne de circulație, fără ca aceștia să fie înlăturați.

Mai mult, pista din dreptul Teatrului Național a fost vopsită cu marcaje pentru standul de taxi.

Va rugam sa ne explicati logica pistelor de biciclete trasate in primele doua fotografii. De asemenea, va rugam sa ne explicati si cum asigurati siguranta celor care le-ar folosi.

Totodata, va rugam sa ne explicati de ce in dreptul Teatrului National, la statia de taxiuri, a fost mai intai vopsit marcajul pentru statie peste pista de biciclete, pentru ca mai apoi sa fie sters acest marcaj. Din banii cui va fi platita vopseaua irosita?

Nu in ultimul rand, cum ii incurajati IN MOD REAL pe cei care ar ajuta la decongestionarea traficului din oras (adica biciclistii)? Nu este o solutie sa luam din spatiul pietonilor! Oricum trotuarele sunt in mare parte ocupate de masini parcate neregulamentar!”, se plânge clujeanul pe domnuleprimar.ro.

 

 

 

 

 

 

Foto: Pista de bicicliști care leagă Bulevardul Eroilor de Dorobanților este anulată?

Comentarii Facebook