Dorel a spart o țeavă de apă pe strada Putna în Mănăștur, în timpul asfaltărilor și a inundat un bloc

 

Muncitorii de la firma care asfaltează strada Putna din cartierul Mănăștur sunt acuzați de locatarii unui bloc că au spart o conductă cu apă, iar beciul unui bloc a fost inundat. 

 

Se fac niște lucrări de amploare pe strada Putna și s-a afectat conducta de apă. S-au făcut ceva tasări de terenuri și s-a spart țeava, iar apa se scurge pe canalul termic în beci. La suprafață nu se vede, dar beciul e inundat”, ne-a spus Viorel Blag, un clujean care de miercuri dimineața se luptă pentru a reclama situația. 

 

Avaria s-ar fi produs în zona blocului de pe strada Putna, numărul 4, iar apa s-a scurt la subsolul imobilului de pe strada Clăbucet nr 1, blocul K 5, scare 2.

 

Clujeanul susține că a reclamat avaria la Primăria Cluj-Napoca, la ora 12.00, ”pentru că așa am văzut scris pe uși, Să sunăm la Primărie dacă avem probleme. Ei bine am sunat și nimic.

 

Am sunat și la cei de la RAJAC. Au spus că vin si am stat ca tâmpitul și nu au venit până acum. La un moment dat m-au sunat și au spus că a trecut cineva, dar nu a văzut avaria. Păi cum să vadă, dacă apa curga pe sub pământ. Acum aștept să revină”, a mai spus, dezamăgit, Viorel Blag.

Comentarii Facebook