Donează pentru Cami, o fetiță minunată care are nevoie de ajutor - VIDEO

 

Camelia Badiu este o fetiță minunată de 10 ani, care s-a trezit ruptă din universul copilăriei de o boală cruntă.

 

Pana luna trecuta eram o fetita vesela si plina de viata, insa in urma unor dureri la genunchi am ajuns la spital, acolo in urma mai multor analize medicii au venit cu un diagnostic necrutator, osteosarcom conventional grad 3, o forma de cancer a osului. Pentru a putea sa imi revin am inceput chimioterapia, iar dupa cele 6 sedinte, urmeaza o operatie la o clinica in Italia de reconstructie a osului.

 

Daca doriti sa ma ajutati sa-mi continui visele si copilaria va las mai jos conturile parintilor mei in care puteti dona bani pentru a putea merge la operatie in Italia.

 

RO73INGB0000999905749272 RON, Banca INGB CENTRALA, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB sau cont in euro deschis la Banca Transilvania RO11BTRLEURCRT00M2819401 deschis pe numele tatalui Badiu Florin sau , RO87 UGBI 0000 0420 2548 7RON deschis la Garanti Bank pe numele mamei Rusu Maria Magdalena si prin serviciul Paypal contul vosy1984@gmail.com , cont deschis pe numele Rusu Vasile Valentin. Va multumesc!”, a scris fetița pe pagina ei de Facebook.

 

Camelia învață la Școala Elf, unde studiază vioara. Fetița a participat la multe concursuri și a luat premii, iar reprezentanții Școlii au postat un mesaj de susținere. 

 

 

Ea a prezentat pe pagina de Facebook și diagnosticul pus de medicii clujeni.



Comentarii Facebook