Social

”Domnule Arșinel, dacă aveați 70 de ani și nu erați un VIP, nu ați fi primit acel rinichi” - Scrisoare deschisă EMOȚIONANTĂ

   

Un reprezentant al pacienților care suferă de insuficiență renală a luat poziție față de rapiditatea suspectă cu care maestrul Alexandru Arșinel a primit un rinichi la institutul condus de Mihai Lucan.

 

Emanuel Ungureanu, cel care conduce Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta” și care se ocupă de zeci de copii și tineri care fac dializă, cunoaște foarte bine mecanismul prin care se acordă un organ și consideră că, în cazul actorului Alexandru Arșinel, pentru că este un VIP, s-a făcut o excepție și lucrurile au fost accelerate. 

 

Actorul a recunoscut, vineri, 30 august, la 24 de ore de la intervenția chirurgicală de transplant, că a fost norocos, primind rinichiul după 3 zile de la prezentarea la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj. Vezi AICI ce a spus.

 

Redăm mai jos scrisoarea lui Emanuel Ungureanu.

 

”Stimate domnule Alexandru Arșinel

 

Numele meu este Emanuel Ungureanu, vă scriu în calitate de asistent social care se ocupă de 13 ani de îngrijirea a peste 70 de  copii și tineri care suferă de insuficiență renală cronică, tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal.

 

Regret din toată inima că suferiți la fel ca prea mulți români de una dintre cele mai cumplite boli, insuficiența renală cronică care condamnă la o moarte lentă mii de concetățeni ai noștri. 

 

Am aflat cu bucurie împreună cu milioane de români, cărora le-ați înseninat viața cu prestațiile dumneavoastră de înaltă ținută artistică, că ați primit o șansă la viață prin bunăvoința unei familii care a hotărât să fie de acord ca o parte din corpul persoanei dragi trecute în neființă să trăiască prin dumneavoastră.

 

Sunt totuși trist și extrem de dezamăgit domnule Arșinel de faptul că ați acceptat un tratament preferențial din partea unui sistem de transplant care ar trebui să ofere o șansă la viață pe criterii clare, transparente tuturor bolnavilor care au nevoie de un organ funcțional pentru supraviețuire.

 

Dumneavoastră ați primit un rinichi la 3 zile după ce ați solicitat un transplant pentru că sunteți o vedetă și profesorul Lucan a decis că viața dumneavoastră este mai prețioasă decât a altora.

 

Dacă aș fi părintele unuia dintre zecile de tineri cu insuficiență renală cronică care merg de trei ori pe săptămână cu salvarea la un centru de dializă  și stau țintuiți de un pat conectați la un aparat  timp de 4 ore chinuitoare v-aș întreba: De ce credeți că viața copilului meu,care are 21 de ani și care face dializă de 8 ani, este mai puțin importantă decât viața unui om de 70 de ani care nu a făcut nici măcar o zi de dializă?

 

La sfârșitul anului trecut, domnule Arșinel am fost ”sfâșiat” alături de ”familia” de copii și tineri dependenți de dializă de care mă îngrijesc de vestea morții Adinei Bleotu, o tânără din ”gașca” noastră pe care am iubit-o enorm.

 

Acest om cu suflet minunat, nu împlinise 20 de ani  și terminase primul an la medicină la Universitatea de Medicină din Timișoara.

 

A reușit această performanță cu toate că starea ei de sănătate era extrem de precară și trebuia să meargă la dializă de trei ori pe săptămână, locul unde știi sigur că te duci, dar nu știi niciodată dacă te mai întorci.

 

Sigur nu ați auzit de ea, nu vă acuz pentru asta.

 

Pentru părinții ei, pentru mine și pentru foarte mulți oameni care au cunoscut-o, Adina a fost o vedetă. 

 

Șapte ani de zile Adina a fost pe lista de așteptare și nu a avut șansa să facă un transplant de la donator în moarte cerebrală. 

 

Această tânără care scria la 14 ani poezii ca Blaga a murit în floarea tinereții în mod dramatic, pentru că sistemul de transplant din România nu este pregătit să ajute mai mulți bolnavi.

 

În disperare de cauză  părinții Adinei au încercat să cumpere un organ pe ”piața neagră”, dar nu au avut suficienți bani să plătească un donator care să fie compatibil cu ea.

 

Cred că ați auzit măcar din reportajele emisiunii ”În premieră” a doamnei Carmen Avram, despre drama prin care trec sute de români disperați că nu își pot salva copii de la moarte sigură și care sunt forțați să își riște libertatea căutând donatori vii dispuși să își vândă un rinichi, alegând în felul acesta să încalce legea cu bună știință. 

 

Familia Bleotu a așteptat în zadar un rinichi pe listele de așteptare din România pentru copilul lor minunat. 

 

Donatorul viu găsit compatibil cu Adina, un excroc oribil, s-a lăcomit la bani și în acest fel niște părinți nenorociți dintre care unul chiar medic pediatru au trebuit să asiste neputincioși cum odrasla lor se ”stinge”.

 

Din acest motiv domnule Arșinel ar trebui ca bucuria dumneavoastră că ați avut șansa să faceți un transplant la numai câteva zile după ce v-ați înscris pe lista de așteptare ar trebui să fie cu măsură, decentă, mai ales că rinichiul a provenit de la un tânăr care și-a pus capăt zilelor.

 

În timp ce dumneavoastră vă bucurați de un rinichi sănătos, mii de români care iubesc viața la fel de mult ca dumneavoastră se sting pentru că nu se pot ruga ca cineva să moară pentru ca ei să trăiască sau pentru că nu au suficienți bani să-și cumpere un rinichi. 

 

Maestre al comediei, viața  miilor de anonimi pe  ”marea scenă” a vieții este la fel de importantă ca a dumneavoastră chiar dacă zilele acestea vi s-a sugerat altceva. 

 

Din declarațiile medicilor care v-au operat rezultă faptul că era important să primiți repede un rinichi ca să nu ratați un important turneu în Canada

 

Ligia Bulzan, Adina Bleotu, Adina Fiț sunt doar o parte din numele unor copii care și-au încheiat mult prea devreme ”turneul vieții” pentru că medici ca profesorul Lucan au primit în mod nejustificat monopol asupra vieții și a morții.

 

Pe aceleași criterii subiective ca și dumneavoastră, Maestre, în anul 2004 un cetățean german de 46 de ani, plecat cu mulți ani în urmă din România, a primit din partea domnului profesor Lucan rinichiul unei tinere de 18 ani care a fost lovită de o motocicletă. 

 

Acel rinichi era firesc să ajungă la unul dintre tinerii care așteptau pe lista de așteptare, și nu erau puțini.

 

Care credeți că au fost motivele pentru care cetățeanul german a primit rinichiul?

 

Credeți că nu s-a găsit niciun român compatibil?

 

Am fost martor la această tragedie pentru că lucram ca asistent social în Institutul de Transplant Renal condus de profesorul Lucan, același medic care a decis în dreptul dumneavoastră că merită să trăiți.

 

Eu cred că dacă aveați 70 de ani și nu erați un VIP, nu ați fi primit acel rinichi.

 

Cineva mai tânăr care aștepta de mulți ani un rinichi și care ar fi avut o compatibilitate bună cu donatorul ar fi primit această șansă.

 

Domnule Arșinel sunteți una dintre multele vedete operate de Lucan pentru ca acesta să apară din nou pe prima pagină a ziarelor. 

 

Pentru mine și pentru foarte mulți alții, VIP-uri sunt Viorel Bora, de 15 ani, din Beclean care a efectuat un transplant la Institutul din Cluj, dar acesta nu a funcționat nici un minut.

 

Gabi Miciu, din Bistrița, face dializă de 10 ani și medicii clujeni nu au reușit să îi transplanteze un organ funcțional. 

 

Ei și mulți alții ca ei au fost folosiți de doctorul Lucan pentru a-și crea în mass-media imaginea unui salvator.

 

După ce cazurile lor au fost mediatizate cu succes, dar transplantele lor nu au funcționat, profesorul Lucan a promis fiecăruia că primul rinichi provenit de la un donator în moarte cerebrală va ajunge la ei. 

 

Mulți rinichi s-au transplantat de atunci, dar lumina reflectoarelor stingându-se s-a stins cu ea și șansa lor la viață.

 

Vă doresc multă sănătate domnule Arșinel și sunt sigur că vă veți ruga zilele acestea ca Dumnezeu să găsească în ”farmacia” Lui o inimă bună pentru domnul profesor Lucan și să îi facă acestui chirurg strălucit un ”transplant de inimă” reușit, astfel încât acesta să își țină promisiunea făcută VIP-urilor mele, Viorel Bora și Gabrielei Miciu și multor altora.

 

Sper ca  proaspăt ”transplantat de inimă” Maestrul Lucan să cânte cât mai des la căpătâiul multor amărâți anonimi din ”marea gloată” care au nevoie de un transplant melodia cu care v-a trezit din anestezie excepționalul medic ATI, Adrian Bărbos. Promit să îl acompaniez.

 

Cu stimă, Emanuel Ungureanu

Asociația pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta

coral1_1_1.jpg
31-8-2013, 15:09
394 vizualizări
104 comentarii
adevar17-7-2017, 8:27
Intotdeauna au existat exceptii pe pamant . Sigur ca in fata mortii toti suntem egali si acolo ajungem toti mai devreme sau mai tarziu . Dar cand un om de talent si valoare are mai mult de spus si de facut pentru semenii sai decat altii , de ce sa-l judecam pentru ca cei care apreciaza munca sa i-au prelungit viata cu cativa ani ?
ManagerDeFotbal@yahoo.com8-9-2013, 16:57
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML
miss7-9-2013, 21:23
Domnul Ungureanu are dreptate , clar! Doar ca scrisoarea nu e adresabila domnului Arsinel (un pacient, un om bolnav, care pana sa ajunga la transplant a suferit cu siguranta mult! Nu faci boala azi si maine esti pe masa de operatie! Deci sa nu judecam un om bolnav!) Domnul Ungureanu se lupta cu un intreg sistem, asta e trist!
eugenb16-9-2013, 13:33
Dl.Ungureanu il acuza pe dl.Arsinel (pentru ca lui ii este adresata explicit - se vede ca nu ati citit cu atentie) ca nu a renuntat la transplant in favoarea altui om (care nu se stie daca era compatibil sau ca familia ar fi fost de acord cu acest lucru). Culmea este ca dl.Ungureanu il ameninta ca il va da in judecata pe dl.Arsinel (pe 17 sept. 2013) pentru acest fapt, lucru ce spune foarte multe lucruri despre felul de a gandi si de a se implica in acest caz. Intrebari: Dl.Ungureanu cat spera sa aiba de castigat de pe urma Procesului de la dl.Arsinel? Cat spera sa obtina de la Dl.Arsinel in urma castigarii Procesului si ce doreste sa faca cu acei bani (concret)? Daca tot vrea sa castige bani atunci sa spuna si cum vor fi utilizati acei bani, altfel inseamna ca este doar o incercare de a utiliza banii (castigati in urma Procesului) in scopuri personale (deci ILICIT - fundatia avand un alt scop declarat).
@egenb21-9-2013, 16:04
Sunteti ori rautacios, rau intentionat, ori nesimtit. Ungureanu nu a sustinut NICIODATA ca l-ar da in judecata pe Arsinel. Ci el cere lamuriri in justitie despre circumstantele in care s-a facut transplantul de la institutiile statului care va face cercetari in spiatalul de stat unde a facut un transplant Arsinel. Se pare ca rinichiul nu-i functioneaza din cauza unor erori medicale si Lucan si Arsinel vor sa-l scoata pe acest om curajos tap ispasitor. Doar in Libertatea si in alte fituici penibile apare ca Ungureanu l-ar fi dat in judecata pe Arsinel, in ziarele serioase unde a fost citat. Eu am citit doar urari de sanatate din partea acestui domn Ungureanu, diplomat si elegant adresate lui Arsinel. Asa ca mars de-aici cu lucanismele tale!
Razvan23-9-2013, 21:12
Aceasta SOMNitate, stimabilul si amabilul Ungureanu, da dovada de cinism, prostie, schizofrenie si spirit machiavelic. Acuza dom'le un om bolnav, da in el cand e cazut, pica-ti-ar dintii de tampit!
Razvan23-9-2013, 21:21
Si completez, daca acest tovaras membru de partid Ungureanu nu avea si ceva pile obtinute prin intermediul fundatiei Mariei Sale (naiba stie cat e de fundatie si cat de corect functioneaza?), pupa celulele din Gherla hei-presto.
Sa bagi varsta drept criteriu, in loc de analize si compatibilitate, ESTE DISCRIMINARE, BOULE.
Ben Ami6-9-2013, 17:22
nu mi-a placut niciodata de acest "actor".. glumele rasuflate ale anilor '80 si vocea de pitigoi, greutatea care povesteste despre un gagiu care mananca pe tipul "nesimtit", aerele de mare actor cu care in mod sigur a luat painea de la gura altora, lasandu-i pe drumuri sau fara munca, ori neplatiti... tupeul de neam prost prin acre are impresia ca totul i se cuvine... toate astea ma fac sa-i zic de la obraz.. la sorici: du-te BA, invartindu-te! si nu te mai intoarce! jegule!
Tatomirescu Nelly6-9-2013, 15:50
Asta e o răutate din partea unor oameni nenorocoși și mai ales necăjiți . Pentru un transplant se fac anumite analize , nu se face pe ochi frumoși , hai să fim serioși ! SĂNĂTATE MULTĂ ȘI ÎNSĂNĂTOȘIRE RAPIDĂ MARELUI NOSTRU ACTOR DOMNULUI ARȘINEL ! :)
Tony8-9-2013, 9:08
Are dreptate autorul.Tu mai lasă lingușeala și gândește un pic OMENEȘTE!
bibanu6-9-2013, 15:35
in toata lumea asta stai la coada pentru a face un transplant.....sau dai spaga si nu iti pasa de cei ce mor in locul tau....sau faci contrabanda....da' aici trbuie chiar sa ai 00..l arsinel (cu A mic) nu stiu daca a avut vreodata....ahhh...in afara de "facut haz de necaz" si de "cine rade la urma rade mai bine" cu ce se simte mai...altfel decat un alt OM ?
miss5-9-2013, 22:53
Eu am incercat sa public un comentariu acum 10 min si nu apare! Rezumand: -Dl Arsinel a fost/e un om bolnav (e o poza asa trista, ca aproape iti dau lacrimile); -e normal ca s-a supus tratamentului (e absolut normal sa lupti pt sanatatea ta, indiferent de varsta); -NU e vina dumnealui ca sistemul e nedrept de multe ori si nu e pentru TOATA lumea; -nu trebuie acuzat dumnealui, ci lasat sa se refaca (e in convalescenta); poate aceast "argument" (ultimul)nu e f. obiectiv, dar a incantat multa lume prin veselia, munca si bonomia sa!!! Chiar nu e un om rau!!! (si NU trebuie luat drept "tap ispasitor").
vincent5-9-2013, 17:53
Asa functioneaza treburile in Romanica!!!Doi jegosi fara caeacter:Arsinel si ,,profesorul" Lucan!Profesor fara caracter si deontologie profesionala!
cititor5-9-2013, 4:05
Exceptionala si profunda scrisoare care trezeste in sufletul cititorului mahnire, indignare si in final revolta.
ana4-9-2013, 16:20
BANU FACE LEGEA LA NOI IN TARA
simona4-9-2013, 14:20
Bravo pentru scrisoare . Multumim ca existati si aveti curaj
SCRIITOR4-9-2013, 11:22
Bah Cititor, ce treaba are Rosia Montana cu discutia asta. Ca nuca in perete. Cauti nod in papura ? Cauta altceva, te rugam, nu fi penibil !!! Penibilitatea nu inseamna credibilitate. Hai, la cautat in CVul lui Emanuel Ungureanu. Poate gasiti ceva. Succes ca altfel dati in apoplexie !
Vecinul Tau4-9-2013, 18:01
Ii a lu mata Rosia montana si de aia ne intereseaza si acest fapt
DORU DE LA SASE6-9-2013, 0:11
Voi astia cu Rosia Montana nu sunteti mai buni decat altii. Le-ati taiat, la Bucuresti, cablurile alora cu televiziunea. Halal atitudine. Brava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am incredere in voi 500 la suta :)
Dute in 4-9-2013, 11:08
Scoateti stirea ca de cate ori il vad pe acest individ si pe mui sta aia si pe pu la ala de Luncan ma iau toti draci si imi vine sa le iau gatu
J.J.4-9-2013, 9:29
Au salvat o viata care e important pentru toti, dar zi de zi se salveaza vieti doar pe bani si relatii , asta e ! Este ironia sortii din pacate, imi pare nespus de rau de cei in suferinta! Cu stima Janos
matei dorina4-9-2013, 9:14
ADEVAR ai grait d-le EMANUEL nu sunt rea dar din pacate eu stiu ce inseamna suferinta......si mai stiu ce se intampla in sistemul sanitar cum sunt tratati cei care nu beneficiaza de RELATII FELICITARI ati avut curajul sa spuneti si sa aratati cum sunt tratati cei NECUNOSCUTI
Felicitari Emanuel3-9-2013, 15:03
Exceptionala scrisoarea, incredibil curajul lui Ungureanu. Nimeni nu a avut curajul pana acum in Romania sa i se opuna lui Lucan. Te sustinem, suntem mai multi ca ei!
cititor3-9-2013, 13:27
Emanuel Ungureanu, Director Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta” Cluj-Napoca sustine proiectul Rosia Montana

http://sustinemrosiamontana.ro/testimoniale/emanuel-ungureanu-director-asociatia-pentru-solidaritate-si-empatie-%E2%80%9Eclaudia-safta%E2%80%9D
ditta5-9-2013, 17:09
si unde e legatura? uscrisoarea se refera la clientelismul din sistemul sanitar si este foarte bine scrisa, felicitari dl Ungureanu
Costel3-9-2013, 11:36
Atata vreme cat vietile multor oameni, pe deasupra si foarte tineri se sting dupa multi ani de asteptare in zadar a unui transplant salvator, cred ca mi-as fi dorit sa se strige zilnic la aceasta total ineficienta guvernare a Romaniei si a proastei organizari si gestionari a resurselor si a sistemului in general, greoi si rigid asa cum este cel din Romania.
Va inteleg indignarea, insa cred ca atata vreme cat sistemul din Romania nu se va schimba, sansele celor bolnavi nu vor exista decat la nivel de miracol sau providenta.
Nu cred ca este vina domnului Arsinel pentru ca a primit acel rinichi, ci este vina acelora care au intr-adevar acea LISTA de pe care extrag pe cei ce vor fi operati si lasa in asteptare pe altii, din pacate foarte multi.
Oricine se poate simti frustrat, furios si dezamagit ca alta persoana si nu cea draga noua, a primit un organ si a fost operata.
Imi pare sincer rau de toata aceasta suferinta, insa marele vinovat este sistemul in care traim.
Nelu3-9-2013, 9:26
kktluju e o hazna securist-revizionista!!!!
RIKY3-9-2013, 8:11
Felicitari pt. scrisoare Emanuel !Din pacate e greu sa lupti cu acesti „nomenclaturisti” cum e si acest lucan Din tata militar socru activist de partid din aparatul de stat a lui Ceausescu, nu crede si n-are nici un Dumnezeu. Doar banul. A fost creat de baietii ci ochi albastrii se crede chiar bun.Este inconjurat de o echipa care ii ling din palme. Iar maestrul arsinel n-a venit la Cluj sa se inscrie pe lista de transplant, a venit a pus banul pe masa si s-a operat. N-a tinut cont de bolnavi, de cei care asteapta de ani de zile.Ca si lucan si el a avut in fata doar BANUL Facand parte din „sistem” e greu.
Lupta cu morile de vant! E greu dar NU IMPOSIBL!!!
LIVIU MAJER3-9-2013, 0:10
TARA NIMANUI DOMNULE, TOTI NISTE HOTI, NESIMTITI, FARA BUN SIMT, IN CHINA NU EXISTA RESPECT PENTRU COPII MOR PE STRAZI CA ALBINELE AICI IN ROMANIA BATRANII SUNT UITATI, BATJOCORITI DE NISTE PRAMATII CE AU UITAT DE BUNUL SIMT
paula2-9-2013, 23:22
felicitarii domnule emanuel,ati luat pozitie de fara delegile ce se fac in aceasta tara .dar se pare ca in romania conteaza numai oamenii cu bani iar noi cei simpli trebuie sa murim sa nu avem nici un drept in aceasta tara.
PORCULE DE LIVIU MAJER2-9-2013, 23:15
DUMNEZEU ESTE LUCAN NENOROCITULEEE!
NU EL TREBUIE SA DECIDA!
CI TREBUIE SA EXISTE CRITERII OBIECTIVEEEEE!
RUSINEEEE!
LIVIU MAJER SEF LMG TRANS2-9-2013, 23:35
Doamne, le-ai auzit ocările, toate uneltirile împotriva mea
Doamne, ai văzut apăsarea mea: fă-mi dreptate
(Plângerile lui Ieremia 3:61/64)
Albanezu3-9-2013, 0:03
ba Liviu spuneai ca intri in politica :))
florin luci3-9-2013, 0:04
d-le Majeer respectele mele sunteti un om integru!
LIVIU MAJER SEF LMG TRANS2-9-2013, 21:42
NICIUNUL DINTRE DVS NU ARE DRETUL DE A LIMITA DREPTUL LA VIATA AL CUIVA FIE EL SARAC SAU BOGAT VIP SAU UN ANONIM, PROSTILOR, IMBECILILOR CINE SUNTETI VOI SA VA CREDETI JUDECATORI DATATORI DE VIATA, NU ESTE DE MIRARE CA DUMNEZEU V-A PEDEPSIT SUNTETI PERSOANE DE NEAM RAU CARE AVETI PACATE, SUNTETI BESTEMATI, CEI BOLNAVI SA SE CAIASCA,NU SA JUDECE PE CEI CE DUMNEZEU LE-A AUZIT RUGA,I-A VINDECAT SI TAMADUIT
Andreea v.3-9-2013, 0:07
sunteti foarte iritata de comentarii, fie sunteti prea corect fie nu v-ati luat medicale
lia2-9-2013, 21:29
bine ca vip-urile primesc si cind vine vorba de un amarit care nici dupa ce bea apa este lasat sa moara,ASTA-I ROMANIA,PLINA DE TICALOSI,SA VA FIE RUSINE,eu de exemplu am nevoie de un scuter electric pt persoane cu handicap si nu imi da nimeni de pomana
Dreptate pt sangele stramosilor2-9-2013, 20:43
Dute ma Arsinel indiferent ce ai fost dute unde iti e locul adica in mormant
huuuuuuuu
huuuu Romania nu mai poate Rosia montana trebuie salvata Baseescu eliminat Ponta demis si exclus total din viata publica , Luncan arestat si sa primeasca 20 de ani ca se joaca de-a Dumnezeu, Arsinel 3 ani cu execuztare pt dare de mita, atunci tara va merge bine si sa nu uitam de dragul de Mazare cel mai mare hot toata marfa maritima o are pe mana
Neli2-9-2013, 17:17
arsinel e un informator al securitatii si fost tratat preferential de un bolsevic spagar corupt pana in maduva oaselor!
Bibi2-9-2013, 15:14
Emotionantà scrisoare ! Cumnata mea a fost operatà la Cluj , de cancer la uter , in anul 2001 . Dupà 2 ani de suferinte de neimaginat , a avut nevoie de o operatie la vezica urinarà . La Cluj nu putea merge - locuia la Onesti - pentru cà doctorul Lucan era in concediu , asa cà a mers la Bucuresti . La urmàtorul control , la Cluj , doctorul Lucan a refuzat s-o consulte , pentru cà fusese la Bucuresti ! Cumnata mea era - din pàcate , pentru tineretea ei si pentru familie - in ultimile ei kuni de viatà . Asta spune multe despre caracterul unui doctor . Cum poti sà tratezi asa , un bolnav terminal ??
ana2-9-2013, 13:47
felicitari pentru scisoare!!!! aceasta scrisoare trebuie sa ajunga la mosul de arsinel si sa o puna sub perna sa o citeasca iar si iar pana va intelege ca nu e coret fata de atatia bolnavi. Daca esti vedeta nu inseamna ca ai mai multe drepturi fata de noi, oameni simpli cu frica de dumnezeu, si inca mai aveti demnitate sa apareti la tv sau sa faceti comentari. nu zic ca nu aveti dreptul la viata dar sa apareti la televizor si sa spuneti ca in 3 zile sa gasit donator, si alti asteapta de ani de zile mi se pare jalnic ,rusinos, nedem, egoism.O intrebare as avea PUTETI DORMI CU CAPUL PE PERNA LINISTIT!!!! MULTUMESC
Claudiu2-9-2013, 13:39
Emotionanta scrisoare a dl. Ungureanu, dar asta e realitatea in spitalul condus de Lucan, numai banii conteaza la acest individ, asa zis " medic". Bravo domnule Ungurean pentru aceasta scrisoare!
Mihai2-9-2013, 13:10
Geniala scrisoare. Felicitari
Clujeni din centru2-9-2013, 11:33
te scuza Dumnezeu eventual , noi vrem dreptate.
Sa iti fie rusine om batran si fara minte
Arsinel pt voi2-9-2013, 11:06
Ma scuz ca am luat eu acel rinichi care trebuia sa ajunga la tineri . dar va rog sa intelegeti ca imi place ca mai pot trai si sa imi fie de bine , ma simt minunat cu rinichiul
Pt Stiri de Cluj2-9-2013, 11:00
Sa intre DIICOT , BOCC sau alete instituti DNA sa angheteze pe Arsinel pt dare de mita si pe Dr pt luare de mita si subminarea sanatati nationale.
Traim in UE fratilor nu conteaza ca e actor ca e profesor sau ce o fi dreptate vrem dreptate, stiri de cluj ar trebui sa scrie o scrisoare deschisa catre prefectura si DNA
Sorin2-9-2013, 10:42
Sunt uimit. 4.000 de like uri pe fb. Se pare ca romanii s-au desteptat si daca televiziunile nu preiau subiectul, pentru ca Lucan le controleaza, oamenii de rand inteleg si fac ei stirile.

Propagati romani sa afle toti cine e Lucan si cat de jenant este ceea ce se intampla.
ion2-9-2013, 8:43
Si eu am fost operat de acest "talentat" medic Lucan. Sau asa mi s-a lasat de inteles. Asa ca, pana la externare, abia tarandu-ma, m-am dus sa-i dau cei 350 euro-in 2005-. M-a privit cu dispret si mi-a facut semn sa-i las pe masa. Apoi am aflat ca nici nu intrase in sala. Mai grav a fost ca intreaga operatie a fost un esec iar in 2011 era sa-mi pierd rinichiul. In conditiile in care am mers an de an la asa zisul control injositor, stai ca vitele la rand o zi intreaga ca sa-ti faca o ecografie, nemancat, nebaut, intr-o sala neaierisita, se poarta cu tine de parca ai fi vita. Si in fiecare an mi s-a spus ca sunt bine. Atat de bine ca puteam sa mor. Sa mai pomenesc despre felul cum se poarta cu tine ca pacient? Te injoseste la maximum, nu ai voie sa stii nimic despre ce ti se va face, sau sa primesti indrumari pt dupa operatie. Imi blestem zilele ca am ajuns acolo! In 2011 am fost operat la Fundeni de un tanar de 35 ani. Evitati-l pe acest "om" Lucan! Trebuie sa i se infunde odata!
Albastrea2-9-2013, 15:46
Imi pare rau pt experienta traita..asta este unul dintre motivele principale pt care mi-am parasit tara. Mi-am spus: 'Ce fac daca mi se imbolnaveste copilul iar eu, desi luna de luna platesc taxe si impozite, nu am suficienti bani pt spaga obligatorie pretinsa de anumiti medici? Medici care in primul rand ar trebui sa fie OAMENI, nu autoproclamati zei care decid asupra mortii si vietii. Mi-e greata de asemenea cadre medicale care au nenorocit oameni si familii..care profita la maximum de momentele vulnerabile in care se afla un bolnav...Pacat..mare pacat de tara asta..
Gigi de la gaze2-9-2013, 1:57
Nu uitati de celalat nenorocit: Victor Socaciu! Acestuia, aceiasi scursura de doctoras inchipuit i-a facut dublu transplant de rinichi! Nicaieri in lume nu se face dublu transplant de rinichi unei persoane! Rahatelul de socaciu-cantaret comunist nu a facut nici o zi de dializa dar a primit doi rinichi deodata, rinichii unui copilas! JUDECATI SI VOI!!!
Clujean 2-9-2013, 1:13
Acu 5 minute m-am uitat pe articol si avea aproape 30 000 vizualizari si dintr-o data a scazut la 1300??!!! A facut articolul prea mare valva? Ati fost sunat de persoane importante? Care-i faza?
Stiri de Cluj2-9-2013, 10:45
Articolul are de cand a fost postat, în 31-8-2013 la ora 15:09, 59226 vizualizări și 52 comentarii.

Astea is statisticile generale.

În colt în dreapta se vad citirile pentru ziua in curs. La ora 00.00 se reseteaza si numara din nou, pentru ziua urmatoare.

Asta ati vazut ca s-a resetat.
LUCAS1-9-2013, 21:47
NU VREAU SA SE SIMTA VINOVAT PROFESORUL ARSINEL,DAR TOTUL E ADEVAR IN ARTICOLUL ACESTA. E PACAT CA UN GUNOI PENAL CA LUCAN SA AIBA DREPTUL DE A ALEGE, PRIN FORTA BANILOR, CINE SA TRAIASCA SI CINE NU.JUR PE VIATA MEA CA DACA S-AR INTAMPLA CEVA CU CPILUL MEU I-AS LUA GATUL CU MANA MEA.SI FRAIERILOR ,NU-L VEDETI UN SALVATOR,CA TOTUL SE REZUMA PT EL LA BANI
Daniel morar1-9-2013, 18:55
in acest caz procuratura ar trebui sa se autosesizeze si sa demareze o ancheta. La urma urmei exista legi pentru astfel de cazuri si in statul de drept nimeni nu este mai presus decat legea.
Cei direct afectati ar trebui sa depuna plangeri penale pentru incalcarea dreptului la tratament si la viata.
Antonina1-9-2013, 17:12
Eu am facut hemodializa la spitalul Fundeni din Bucuresti mult timp...insa acum sunt transplantata slava domnului insa nu in Romania am facut transplantul ci in Spaia de la un donator anonim....e foarte trist ceea ce se intampla la noi...In strainatate pers care sunt mai in varsta de 70 de ani nici macar nu sunt inscrisi pe listele de transplant, astfel dau o sansa pers mai tineri sa faca transplant, care se presupune k au mai multe zile de trait....
GERULA1-9-2013, 16:19
UN GUNOI DE OM RACOLEAZA CLIENTII DE LA CINICA DE STAT CA DEEE ACOLO NU SE POATE FACE NICI O INTERVENTIE SI II DUCE SUS PE STR REPUBLICIII LA EL IN PRIVAT!DACA AS AVEA UN COPIL SA-MI MOARA CUM AM AUZIT CAZURI ,DACA NU-MI DAI ATAT NICI NU MA ATING DE EL L-AS OMORA IN CLINICA DE FATA CU TOTI
Andor2-9-2013, 8:50
Se stie in tot Clujul cum lucreaza... Da, in spitalul de stat face analizele (gratuit) si in clinica privata de opereaza (pe bani frumosi). La stat opereaza maxim 4 pacienti pe zi (media) iar dupa-masa intre 16-20 la clinica opereaza 12. Acum cativa ani, un aparat cumparat de stat a fost inchiriat la clinica lui... la stat nu s-a putut "pune in functiune"...
Pana la urma nici nu stii ce sa faci?!
Lasi un doctor foarte bun (asta n-o contesta nimeni) sa-si faca mendrele si sa castige cat vrea el DOAR CA SA NU PLECE DIN TARA SI SA TRATEZE AICI - printre cazurile tratate se numara totusi si cazuri disperate (care nu sunt asa mediatizate pentru ca pana la urma asta e menirea doctorului).
Sau il bagi la puscarie - asa cum merita - si speri ca dintre rezidentii buni pe care-i are se va gasi unul care sa conduca cu succes clinica.
Si apropo: de clinica de stat Clujana sau de doctorul Coman de ce nu povesteste nimeni??? Sau de ceilalti medici de acolo care isi fac foarte bine treaba si trateaza pacientii fara discriminare???
vasile, baia mare3-9-2013, 14:01
sa lucreze fiecare unde vrea dar sa respecte cadrul legal si sa fie tras la raspundere cand i-l incacaca,indiferent cine este si cepozitie are in societate.

alin Buiuc1-9-2013, 15:02
Lucan e un spagar notoriu ,consultatia la el costa 500 euro! Operatia de la 5000 la deal ! Gunoiul asta aduce rinichi din Africa de la amaratii aia din Congo ! Acum 4 ani l-am dus intr-o noapte in Congo unde a operat un dictator ! Dimineata am venit inapoi ! totul cu escorta SRI ! Spagarul asta e protejat la greu de autoritati, stie ca nu i se poate intampla nimic oricata spaga ar lua ! Mentionez ca am fost pilot pe avion ! actualmente pensionat si traiesc in Franta !
...1-9-2013, 18:27
sa moara ma`ta?
...................2-9-2013, 17:14
sa moara ma'ta ma boule !!! "..."
cristina1-9-2013, 14:55
In primul rand, felicitari d-lui Ungureanu. A demonstrat - pt. a cata oara? - ca este un om cu suflet.
In ceea ce-l priveste pe dl. Lucan, lumea deja stie ca la el se ajunge doar cu bani, cu f. multi bani, desi in cele mai multe cazuri nu el opereaza. Apoi, a operat persoane despre care se stia ca nu au nici o sansa la viata. Si, dupa ce familia a trebuit sa imprumute bani pt. operatie, a fost nevoie de alte imprumuturi pt. inmormantare. L-am auzit in nenumarate randuri la tv. spunand ca el nu ia bani decat la clinica privata, unde sunt tarife fixe. Oare cum e posibil ca un om (?) sa faca asemenea declaratii, cand el, dar si cei care au trecut prin mana lui, stiu care este realitatea? Atatia oameni l-au blestemat si-l blestema pt. sumele pe care le cere la operatii, dar si pt. felul in care se comporta. Viata nu iarta, d-le Lucan!
Clujean1-9-2013, 13:02
Nu va fi denuntat, e protejat la greu, voi ce credeti ca bogatasii nu se imbolnavesc? Credeti ca ei asteapta mult pe lista pentru un rinichi? Nici vorba, e dealerul lor! Si da, vorbeste foarte urat cu angajatii lui, chiar cu doctorii care lucreaza pentru el la privat si chiar de fata cu pacientii: din urlete si "bai, p**a!!" nu-i scoate.
Vin saracii oameni din toate colturile tarii, oameni de la tara, saraci, care nu au auzit decat de bine de el, ii platesc operatiile chiar si in rate.
Omul asta e expresia arogantei maxime: se crede D-zeu....
bianca1-9-2013, 12:21
Felicitari pentru scrisoare!
Dreptate in Floresti1-9-2013, 12:07
Dar de ce nu a luat Arsinel un medicament miraculos de la Catena ca atat reclama de prost gust ii face de si mor cand o aduc.

Sigur siguR medicamentul minune numai cu Catenaaaaa
Si ii crestea rinichiul la loc iar rinichiul donator mergea la un tanar viitor medic sau inginer nu la un petrecut
Ioan Mihai3-9-2013, 13:15
ce va tot luati de bietul tanar arsinel, doar e student saracul are toata viata inainte- doar are card de student la cateeeeena fir-ar a dracului de reclama imputita. si are copii uite asa de mici. ha ha ha. Oricum sanatate maestre!Fa o donatie la asociatia dializatilor si o sa fie bine, crede-ma.100.000eur ii ok, macar sa de consumabile pt dializoare.
Nu conteazaaa1-9-2013, 12:04
Luncan este un excroc international care a scos rinichi sanatosi sau relativi sanatosi si i-a vandut , numai bani vede, si vorbeste foarte urat ata cu asistentele cat si cu pacienti, nevasta mea lucra ca si asistenta la el dar o trateaza ca si cu fundu. marele medic
Ro1-9-2013, 11:40
Egata si Lucan...gunoiul se duce la fund cu tot cu milioanele lui,a furat a ucis a experimentat degeaba...poate nu stiti...a ucis mai mult decat a salvat.e un jeg de om fara mila si un gunoi ce doar bani viseaza...Adio jegule.
@1-9-2013, 11:58
Te sustin .
A profitat ca e handicapat si a ocolit multe taxe , a internat oameni sanatori la care prin diferite procedee au ajuns sa devina bolnavi pentru ca el sa poata preleva organe sau sa-l faca dependent de spital, atie toata lumea ca cere bani pentru orice, fara bani nu ai ce cauta pe hol. Opereaza pe banii de asigurari in spitalul de stat si trateaza la el in clinica pe banii omului iar in mare parte NU el opereaza . Fereasca Bunul Dumnezeu sa ajungi pe mina lui ca-ti vinzi casa .
In situatia de fata a fost vorba de "vedeta" si de bani - clar , a fost folosit ca reclama iar in mintea lui a spus ca e mai ieftin asa sa-ti faci reclama decit sa dai zeci de mii pentru 30 de secunde la tv . La un singur lucru nu s-a gindit arsinel - la gindurile negative plecate de la cei cu adevarat aflati in suferinta , fara posibilitati materiale si care se uita la el cu iertare si cu o mihnire in suflet .
...1-9-2013, 11:07
cine pulpa mea mai e si vâjocu asta?
pop1-9-2013, 10:33
Are 1000 de Like -uri pe Facebook. INcredibil ce s-a propagat. Asta inseamna ca oamenii sunt sensibili si ca mai avem o speranta.

Felicitari lui Emaneul Ungureanu si celor 1000 care au spirit in ei. Romania traieste!
paul anghel1-9-2013, 9:45
Felicitari pentru scrisoare. Degeaba il denunti, politia e pe mina cu el. Acolo isi opereaza rudele toti politai
pt nesimtit LUCAN @AHA1-9-2013, 8:05
Ai citit editorialul lui Ungureanu de-andoaseala cianura scria el este pentru politicienii corupti care dau aurul canadienilor si adaug eu pentru nesimtiti ca tine. Murdarim tot cu mizeria noastra umana chiar si pe acest tanar curajos care a avut curajul sa-l infrunte pe Lucan CATI SUNT CA EL?
Dana1-9-2013, 9:09
Putini, EXTREM de putini. Iar vitejia celorlalti care se indigneaza se opreste la un "share"
Aha1-9-2013, 7:58
sufletistul emanuel ungureanu , conducator de asociatii pentru binele omului .... sustinator al cianurii la rosia montana. Business-ul e business nu-i asa emanuele? Chiar si äsociata m-atale tot un business este ...cosmetizat frumos pentru fraieri...
Cineva1-9-2013, 19:50
Aveți dreptate...
http://sustinemrosiamontana.ro/portfolio_item/asociatia-pentru-solidaritate-si-empatie-%E2%80%9Eclaudia-safta%E2%80%9D-cluj-napoca
Camy1-9-2013, 0:06
pai numai acel profesor cred ca nu are inima,oare daca copilul lui era in locul acelor copii care mor cu zile din cauza unui medic cum e el cum ar fi procedat?voi cei ce ii dati spaga de ce nu il denuntzati?nu va ganditi ca va veni o zi can poate copii sau nepoti vostri nu vor avea de unde sa mai dea si vor muri cu zile ca acesti copii nevinovati?dumnezeu nu doarme.In aceasta tara bani vorbesc
Doc31-8-2013, 23:56
Din fericire nu cunosc procedura aceasta, dar cand m-am dus cu tatal meu in strainatate acuma vreo 2 ani nimieni nu a acceptat sa-i faca asigurare medicala pe motiv ca este trecut de 65 de ani. Pe langa asta tatal meu sufera de-o boala cronica care se poate tine sub control cu anumite medicamente relativ scumpe. 2 ani de zile a primit medicamentatia, dar in 2013 a fost taiat de pe lista pe motiv ca fondurile au fost reduse iar medicamentele trebuie date persoanelor mai tinere. Este vorba de un program in care sunt inscrisi aprox 150 de bolnavi in toata tara, iar medicamentele costa undeva la 1500 euro pe luna.
Domul Arsinel la 70 de ani...nu cred ca este corect din nici un punct de vedere sa fie pus cap de lista pentru un asemenea transplant. Pacat de sutele sau miile de tineri care asteapta un transplant de rinichi si...incheie socotelile mult inainte de termen
tru1-9-2013, 0:09
Adevar zici. am cunoscut si eu astfel de oameni tineri, care spera, dar nu sunt Arsinel.
geany31-8-2013, 23:53
Eu sunt una dintre fostii pacienti a"deosebitului professor Lucan"...am simtit pe propria piele ce inseamna aroganta, lipsa de bun simt si compasiune, nesimtirea dusa la extreme si lipsa de frica de Dumnezeu a acestul om, cand insarcinata fiind in 23 de saptamani am ajuns la cu o criza de rinichi, din pura intamplare pe mana acestui asa zis doctor.I s-a parut mai nimerit sa ma intrebe daca am bani...si daca da, ne vedem in seara aceleasi zile la clinica lui private pentru a mi se monta un stent in rinichi, fara sa mi se explice ce inseamna asta pentru o sarcina, care sunt riscurile pentru mine si fetita mea. In loc sa-mi faca o anestezie locala...a facut o anestezie totala...pentru ca procedura aceea era mai scumpa, si singurul datorita caruia eu si fetita mea suntem bine astazi e bunul Dumnezeu care a vegheat fiecare moment asupra nostra, in timpul in care fara sa stiu la ce riscuri uriase suntem supuse amandoua, acest "om"isi facea experimentele pe inca o amarata care dinr-o intamplare nefericita a ajuns pe mana lui. Ma doare sufletul cand il vad vorbind la TV cu atata prefacatorie despre satisfactia cu care ajuta el oamenii, timp in care numai noi, muritorii de rand care am trecut prin mana lui stim ce om fara suflet si plin de interese meschine este. De atunci am spus tutror care au avut prombleme sa se fereasca de el cat pot, pentru ca singurele cazuri fericite sunt cele care au in spatele lor un renume care atrage si o aparitie televizata.
Andrei1-9-2013, 10:45
"singurul datorita caruia eu si fetita mea suntem bine astazi e bunul Dumnezeu" Data vitoare sa nu mai mergi la spital ci la biserica, sa vezi cat de real e zeul tau.
gigi1-9-2013, 10:56
Fiind o urgenta chirurgicala nu era contraindicata anestezia. Plus , cunoscandu-l pe dr anestezist Barbos, sunt convins ca a facut totul sa minimalizeze riscurile. De unde si rezultatul...
Arhi1-9-2013, 13:11
da, datorita lui dumnezeu esti bine, idioata dracului. daca mureai, era de vina doctorul.
io1-9-2013, 13:47
idiot esti tu!
Lola1-9-2013, 14:22
Arhi, esti un mare idiot! Cretinule!
anonim2-9-2013, 1:38
SARCINA nu este o contraindicatie a anesteziei generale.
miss31-8-2013, 22:01
Nu-l cunosc pe dl doctor (doar am auzind vorbindu-se de el, ca e cunoscut), dar e bine ca si oamenii "obisnuiti"(fara averi si pile etc) incep din ce in ce mai mult sa lupte pentru drepturile si sansele lor si ale altora aflati in dificultate!
papaiani31-8-2013, 20:55
Adevar spus D-le Ungureanu si chiar crede-ti ca va contribui la asociatia D-vs ,nu material ci pe plan promotional macar, pentru pentru linistea sa sufleteasca ca poate, sau sigur i-a luat locul unui copilas, la o viata lipsita de dializa?
Camy31-8-2013, 23:57
adevarat ,dar cei de sus nu vad asta
Clujean31-8-2013, 20:37
Foarte bine punctat! Toata lumea stie ce persoana mizerabila este acest lucan, toata viata a luat bani grei de la pacienti, nu opereaza decat vip-uri la policlinica la stat, pe restul ii trimite la el la spitalul privat. Se vorbeste din gura in gura, pentru ca in presa si oficial nu apare nimic. Se zvoneste ca ar face si trafic de organe international.
O fi bun ca medic dar vorba dl. Ungureanu - ii trebuie transplantata o inima ca nu are deloc!
elena-mariana1-9-2013, 7:36
adevarat !
Sorin31-8-2013, 19:39
Poate nu ar strica, toti astia 3.500 care au citit pana acum sa apeze butonul ala de IMI PLACE, sa mearga scrisoarea asta in toate zarile pe Facebook.
Felicitari31-8-2013, 19:38
Emanuel se vede ca ai scris cu lacrimi si sange.

Si de nu se rezolva nimic, ni nu se va rezolva, macar poate ca unora le e rusine. Adevarul trebuie spus pentru ca numai el va aduce evolutie.

Pana ne mintim ramanem pe loc
Marius31-8-2013, 18:48
Extrem de trist si mai grav ca totul e adevarat , dar vom da noi socoteala candva pentru toate , multa sanatate celor doi , Viorel Bora și Gabrielei Miciu ; la noi in Romania cand a murit Cioaba e mare valva , dar vorba dumneavoastra cati altii saracii anonimi , noi oamenii de jos, stau la rand pentru dreptul la viata, 10 ani , voi va dati seama prin ce trec acei copii , doamne fereste . Doamne ajuta si multa sanatate
Dany31-8-2013, 18:03
Adevarat!!! Daca era un om sarac nu se punea problema asa. Prof.Lucan numai dupa vip-uri umbla, restul sunt muritorii.
eu31-8-2013, 18:00
Felicitari pentru scrisoare!
Blabla31-8-2013, 17:24
Mai bine nu se putea forumula in niciun caz! Este doar purul adevar! Este adevarat oare ca banii nu aduc fericirea?
UN CLUJEAN3-9-2013, 18:25
Din pacate noi romanii nu avem cultura si cred ca am spus tot si nu ma refer la cei 500.000 de romani care citesc carti, au bun simt si cei 7 ani de acasa, ma refer la ceilalti...pai dragilor, daca am avea cultura, am sti sa respectam legile bune, iar pe cele rele sa le schimbam sau sa lemodificam, dar ce vorbesc eu aici de unul singur, ca inca noi lucram din greu la descoperitul apei si al sapunului....
Pai daca Arsinel, (chiar daca este mai in varsta decat mine nu merita sa ii spun domn, pentru ca tocmai a demonstrat ca nu are pic de demnitate si chiar nu merita), avea bun simt, refuza elegant, de ochii lumii, acel rinichi, sau musamaliza tot, dar stia ca nu poate de presa.
Si mai nou a sarit si Stela in apararea lui (cred ca cei interesati de subiect ati citit), ce sa ii ceri si la aia, 2 expirati, la care sincer am incercat de 3 ori sa le inteleg hlizenile si grimasele dar nu am reusit si asa am renuntat...deci sa fim seriosi dragi concetateni in ce tara traim Romanica ca asta nu merita sa o numim nici tara, este mai rau ca si in Vestul Salbatic, nu vedeti...o adunatura de orbi, guvernata prin legi scrise, pai cum saracia ei de lume sa le citim, daca suntem cu toti orbi...
In fine sa revenim la subiect.
Preturi Lucan:consultatie 500 euro, interventie de la 5000 euro in sus pentru oameni de rand, cu garantie de cele mai multe ori 0, ADICA MORI DUPA INTERVENTIE-vorba aia:operatia a fost un adevarat succes, pacientul a murit!!!
Dragi cetateni, vad zic doar atat, daca vreti sa iesim din JUNGLA AMAZONIANA in care TRAIM de atata timp, daca vrem sa vedem lumea din nou si vrem mai ales sa se ridice CEATA IN CARE SUNTEM, TREBUIE SA LUAM ATITUDINE ODATA SI SA DEMASCAM TOATE ACESTE GUNOAIE ALE SOCIETATII, sa OPRIM ODATA PENTRU TOTDEAUNA ACESTE NEDREPTATI CARE NE OMOARA CU ZILE, si asta se poate doar prin UNITATE...vorba cantecului de la MILCOV:UNDE-S MULTI, PUTEREA CRESTE...deci haideti odata sa luam atitudine, impotriva acestor ilegalitati...LA PUSCARIE TOTI ACESTI HOTI DE SUFLETE FARA INIMA!!!!!
adela3-9-2013, 5:32
Felicitari pentru cele afirmate! Citeam ieri ca ''maestrul'' ar fi primit doi rinichi, nu doar unul!!!!!! Ca sa fie sigur ca nu mai are probleme niciodata!!!!!
ditta5-9-2013, 17:18
va pare rau ca v-ati nascut in Romania?
sa stiti ca si noua ne pare rau. De ce nu plecati macar acum in Tanzania de ex,poate acolo v-ar aprecia "talentul". NOi v-am suportat destul
iulia31-8-2013, 22:42
nu Luci,nu e compromisa scrisoarea....ea a venit dupa declaratia lui Arsinel...sa fim seriosi,ce asa mare actor este Arsinel,ca m-a albit cu glumele si strambaturile lui hidoase!Insa despre dr.Lucan rar am auzit vorbe frumoase de la "oamenii de rand"!Nu e vorba de nici o invidie a nimanui,doar de revolta,revolta,revolta!Ai bani si "stii bancuri",traiesti...nu ai bani si ai grija zilei de maine....mori,mai repede sau mai incet!Despre asta e vorba!
mary1-9-2013, 11:05
Are dreptate LUCI din pacate.
Doru2-9-2013, 0:11
N-are dreptate Luci, deloc. Arsinel a fost "bagat" in fata si n-are remuscari. Sau poate are...
lumi3-9-2013, 15:49
la Fundeni, ca sa obtii un ficat te costa 1 miliard de lei vechi opertatia+spagile

Cele mai citite ştiri din Social

1323 vizualizări
19-9-2018, 15:13
Tupeu MAXIM la Cluj! Cum a reușit să parcheze un șofer, ziua în amiaza mare, la Vivo FOTO» Vezi tot
1070 vizualizări
18-9-2018, 14:18
Imagini șocante cu drogați într-un oraș din Cluj. Tineri care par POSEDAȚI - VIDEO» Vezi tot
1062 vizualizări
19-9-2018, 22:25
Un clujean a făcut un experiment cu roșii made în Germania. Au încolțit și nu s-au stricat - FOTO» Vezi tot
800 vizualizări
19-9-2018, 22:12
Pomohaci și-a recunoscut vina pentru a primi un an de închisoare cu suspendare» Vezi tot
694 vizualizări
19-9-2018, 12:50
Baghera, presupusul lord al drogurilor din Turda, reținut de Poliție » Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?