Miercuri 17 Aprilie

Doi tineri din Sannicoara, care au violat o minora de 14 ani intr-o sura, au fost arestati pe 29 de zile


Doi tineri din satul Sannicoara, comuna Apahida, au fost arestati pe 29 de zile sub acuzatia de viol. Acestia au fost prins in flagrant de poltisti in timp ce fortau o minora de 14 ani sa intretina relatii sexuale cu ei, intr-o sura.

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 0.31, politistii din Apahida au fost sesizati telefonic despre faptul ca in localitatea Sinicoara a izbucnit un scandal intre mai multe persoane.

"Politistii s-au deplasat la fata locului, identificand doua femei de 20 ani, respectiv 24 ani, din comuna Apahida, care au reclamat faptul ca Marcu L., de 31 ani si Costan L., de 23 ani, le-au agresat fizic. In urma verificarilor, politistii i-au depistat pe cei doi barbati intr-o anexa a unei locuinte, impreuna cu o minora de 14 ani, pe care, prin violenta, au fortat-o sa intretina relatii sexuale, impotriva vointei sale", a declarat purtatorul de cuvant al IPj Cluj, inspectorul Gina Pop.

Cei doi tineri au fost dusi la postul de politie din Apahida, dar Costan L. a reusit sa fuga, intr-un moment in care politistii nu au fost atenti.

Pe Marcu L. l-au retinut pentru 24 ore, iar in 24 august instanta a emis pe numele lui un mandat de arestare pe 29 de zile.

Costan L, cel de-al doilea suspect, a fost prins de politistii din cadrul Sectiei 1 din Cluj-Napoca, in 25 august, in centrul orasului. El a fost retinut pe o perioada de 30 de zile. Ambii sunt cercetati acum pentru comiterea infractiunii de viol.

Comentarii Facebook