Doi tineri au murit pe centura CUG-Apahida. Mașina s-a răsturnat de CINCI ori - FOTO

 

Doi tineri au murit pe centura CUG-Apahida, în urma unui accident de circulație produs sâmbătă seara. 

 

Un șofer a forțat o depășire pe linia continuă la intrarea pe centura CUG – Apahida, la aproximativ 400 de metri de sensul giratoriu spre Emerson, în sensul spre Apahida. 

 

Din sens opus, spun martorii, circula regulamentar un autoturism Dacia Logan, în care se aflau cinci peroane. Martorii oculari susțin că șoferul a tras de volan dreapta și s-a răsturnat de câteva ori, pe șoseaua de centură. Victimele au fost aruncate din mașină prin tufele de pe marginea drumului (Video: Info Trafic jud. Cluj). 

 

Autorul moral al accidentului a dispărut de la fața locului, dar a fost urmărit de câțiva șoferi, care au sunat la 112. Bărbatul a fost oprit în Răscruci, la aproximativ 20 de kilometri depărtare de locul accidentului și adus la fața locului.

 

Conform Poliției Cluj, șoferul autoturismului Logan, care circula regulamentar, Rareș Sabău, de 34 de ani, a decedat la Unitatea de Primire a Urgențelor.

 

Medicii clujeni au încercat imposibilul pentru a-l salva pe Rareș Sabău, dar leziunile suferite au fost prea mari. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

 

În accidentul de sâmbtătă seara a mai decedat și un alt clujean în vârstă de 22 de ani, Octavian Rus. Cei doi care au decedat erau vecini și alături de alți trei prieteni, care au suferit răni grave, au fost implicați într-un grav accident de circulație.

 

Un inconștient a făcut o depășire, sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 18.40, pe linie continuă și a pătruns pe contrasens. Din sens opus, circula un Logan, condus de Rareș Sabău. Acesta, fiind șofer de meserie a tras dreapta, dar mașina a intrat în balans și s-a răsturnat de cinci ori pe carosabil, după care mașina s-a oprit pe un câmp din afara părții carosabile.

 

Comentarii Facebook