Doi patroni clujeni sunt cercetați pentru evaziune fiscală de peste 700.000 lei. Unul dintre ei este deja la pușcărie



Administratorii unei societăți comerciale din Cluj-Napoca sunt cercetați de polițiștii clujeni pentru evaziune fiscală de aproximativ 730.000 lei.

La data de 4 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi, de 41 şi 43 de ani, din judeţul Cluj, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din investigaţii a reieşit că bărbaţii, în calitate de administratori ai unui agent economic din Cluj-Napoca, în decurs de aproximativ 2 ani, şi-ar fi însuşit peste 730.000 de lei. Aceştia nu ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii comerciale şi nu ar fi declarat la organele fiscale competente operaţiunile comerciale derulate cu 8 agenţi economici.

Bărbatul de 41 de ani este cercetat în stare de libertate, iar cel de 43 de ani în stare de reţinere, fiind încarcerat în Penitenciarul Gherla, în vederea executării unei pedepse privative de libertate într-o altă cauză.

Comentarii Facebook