Doi elevi clujeni au fost eliminati de la BAC, dupa ce au fost prinsi copiind! Unul cu fituici, altul cu dispozitiv conectat la telefonul mobil!

 

Doi elevi, unul de la Liceul Alexandru Papiu Ilarian din Dej, iar cel de-al doilea de la Colegiul Tehnic de Constructii Anghel Saligny. Primul a fost prins de profesorii supraveghetori cu fituici,pe care si le confectionase acasa si pe care avea trecute solutiile la toate subiectele posibile.

 

Cel de-al doilea elev, a fost prins copiind in urma cu mai putin de o jumatate de ora (n. red. a 11.10) la Colegiul Tehnic de Constructii Anghel Saligny din Cluj-Napoca. Acesta avea conectat un dispozitiv la telefonul mobil in care un prieten ii dicta solutiile la subiectele primite.

 

Cei doi elevi sustineau proba scrisa la Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat. Inspectorul general din cradul ISJ Cluj Anca Hodorogea a declarat ca cei doi elevi au fost eliminati de la examen.

 

In judetul Cluj examenul de Bacalaureat este sustinut de 7000 de elevi. Maine, elevii clujeni vor avea proba la limba materna, miercuri proba obligatorie de profil, iar vineri proba la alegere.

Comentarii Facebook