Doi dintr-o lovitură! Polițiștii clujeni au prins doi șoferi beți la volan, după ce au cauzat accidente rutiere



Polițiștii clujeni au depistat, luni seară, în jurul orei 20.00, doi conducători auto beți la volan.

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat doi conducători auto sub influenţa alcoolului, implicaţi în accidente rutiere cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Astfel, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Braşov, a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe Valea Gârbăului, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe strada Ciocârliei, din localitatea de domiciliu, a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. Acesta avea o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în privinţa acestuia, poliţiştii au stabilit că nu avea permis de conducere, iar autovehiculul era înmatriculat în Anglia, neavând drept de circulaţie pe teritoriul României.

Faţă de cei doi sunt continuate cercetările pentru infracţiunile rutiere comise.

Comentarii Facebook