Doi copii raniti intr-un accident de pe strada Oasului

 

Atentie parinti! Acesta este mesajul pe care politstii il transmit parintilor care au copii care merg singuri la scoala. Politistii ii avertizeaza pe parinti sa ii invete pe cei mici regulile de circulatie si sa le transmita cat de important este sa le respecte, pentru a evita o tragedie care cea care s-a podus pe strada Oasului din Cluj-Napoca.

 

Doi copii de 10 ani au fost raniti in urma unui accident care a avut loc luni dupa-amiaza pe strada Oasului. Acestia s-au angajat intr-o traversare neregulamentara intr-un loc nepermis si au fost accidentati de un clujean de 43 de ani, care circula regulamentar. In urma accidentului amandoi copiii au fost raniti. Unul dintre ei a ajuns, insa, in stare grava la spital.

 

Pentru a evita astfel de drame, parintii ar trebui sa insiste mai mult in educatia rutiera a celor mici. Politistii cred ca in acest fel,  ei ar constientiza mai bine pericolul la care se expun atunci cand traverseaza strada si ca trebuie sa fie extrem de atenti chiar si atunci cand traverseaza pe trecerea de pietoni.

 

Comentarii Facebook