Doi clujeni s-au ales cu dosar penal chiar în ziua de Crăciun. Au băut bine, apoi s-au urcat la volan


Polițiștii clujeni au depistat doi conducători auto aflați la volan sub influența băuturilor alcoolice, chiar în prima zi de Crăciun

Astfel, la data de 25.12.2017, în jurul orei 07.20, lucratorii Biroului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Florești, în timp ce conducea autoturismul pe strada Plopilor. Întrucat acesta emana halena alcoolica s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de peste 0.70 mg/l.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, tot la data de 25.12.2017, în jurul orei 02.00, lucratorii Biroului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea autoturismul în P-ţa Avram Iancu. Întrucat acesta emana halena alcoolica s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, fapta prevăzută si pedepsită de Cod Penal.

Comentarii Facebook