Disponibilizari la Antena 1 Cluj! Cei care raman au salariile micsorate!

Zece angajati ai postului Antena1 Cluj au fost anuntati de conducere  ca incepand cu 1 aprilie 2010 nu vor mai lucra in cadrul acestei televiziuni. Printre ei 4 cameramani, 3 angajati de la emisiunea din week-end "Musafirii" si un reporter de la Sport.

 

Fiecare dintre ei a fost chemat in biroului directorului editorial al postului Ovidiu Blag si a fost anuntat, ca in urma unei evaluari facute tuturor angajatilor, s-a hotarat ca ei sa plece.

 

Cei mai multi dintre cei dati afara sunt cameramani-4. De asemenea, conducerea postului a hotarat sa renunte la emisiunea lansata abia in toamna anului trecut "Musafirii". "Nu suntem nemultumiti de emisiunea Musafirii, chiar dimpotriva. Numai ca erau costuri foarte mari. O echipa intreaga lucra acolo. Noi speram chiar poate ca intr-un viitor sa reluam colaborarea cu cei doi prezentatori Cristina Pintilie si Bogdan Radulescu", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, Florin Danciu directorul Antena 1 Cluj. 

 

Si cei care raman vor avea de suferit, intrucat salariile trecute pe cartile de munca vor fi injumatatite.

 

Criza a afectat toate posturile locale de televiziune, care se confrunta acum cu probleme financiare. La Realitatea TV Cluj angajatii au primit doar jumatate din avansul pe luna februarie, pe care ar fi trebuit sa il incaseze in 5 martie. Deja in 20 martie , trebuiau sa incaseze si lichidarea, dar deocamdata nu au primit niciun ban.

 

Cu probleme financiare se confrunta si postul local NCN ai carui angajati au primit in ultimele luni salariile in mai multe transe. Acum au ajuns la zi. In 25 martie trebuie sa primeasca salariile pe luna februarie, iar conducerea postului le-a pomis angajatilor ca acum nu vor fi intarzieri.  

 

 

Comentarii Facebook