Dispar parcările de pe B-dul 21 Decembrie și din Piața Avram Iancu, pentru liniile de transport dedicate

 

Locurile de parcare de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 vor dispărea din Mărăști și până la Sora, pentru a face loc unei benzi dedicate pentru transportul în comun. 

 

Primarul Emil Boc a precizat că măsura este necesară pentru a putea fi creată o bandă dedicată transportului în comun. Măsura nu va fi pusă în practică până când nu va fi amenajată parcarea de pe terenul unde a funcționat fosta cazarmă din Cluj-Napoca, tot pe B-dul 21 Decembrie 1989, vis-a-vis de sediul ISU Cluj.

 

Vom desființa circa 100 de locuri de parcare de pe partea dreaptă a Bulevardului 21 Decembrie 1989 pentru a avea o bandă suplimentară dedicată numai transportului în comun. În locul parcărilor desființate vom pune la dispoziție parcările de pe terenul unde a funcționat cazarma Clujului. Acolo vor fi circa 237 de locuri de parcare, astfel că șoferii vor avea unde parca”, a spus primarul Emil Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

 

Vor dispărea parcările de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, dar și din Piața Avram Iancu, 37 de locuri, de pe latura cu Mitropolia, pentru a fi prelungită banda dedicată transportului în comun care acum se oprește la Tribunalul Cluj. ”Această bandă s-a dovedit utilă și, dacă o prelungim până în Bulevardul 21 Decembrie, traficul mijloacelor de transport în comun va avea o mai mare fluență”, a mai spus Boc.

 

 

Benzi reversibile pe Moților sau sens unic? Banda unică pentru autobuze sau comună?

 

Modificările în traficul clujean vor fi dezbătute în luna decembrie la Primăria Cluj-Napoca și apoi vor fi puse în practică.

 

Vă reamintim că atacurile la persoană, comentariile cu injurii sau amenințări vor fi cenzurate automat. Vă rugăm să păstrăm un spațiu de dezbatere civilizat!

Comentarii Facebook