Directorul uneia dintre cele mai mari companii de electricitate din România s-a sinucis



Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, la vârsta de 42 de ani, după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Polițiștii de la Serviciul Omoruri şi criminaliştii au început cercetările la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei.

Compania pentru care lucra Cassani, Enel România, a anunțat că nu cunoaştele circumstanţele "accidentului" în care acesta şi-a pierdut viaţa
"Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În acelaşi comunicat, se mai precizează că Matteo Cassani a fost "un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziţii de conducere în cadrul companiei noastre", şi "un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business".

Comentarii Facebook