Directorul Colegiului Tehnic Napoca Cluj, Nicolae Nistor, retinut pentru o spaga de 2.000 de euro EXCLUSIV


Directorul Colegiului Tehnic "Napoca" Cluj, Nicolae Nistor, a fost retinut de procurorii DNA. El da in aceste clipe declaratii in fata procurorilor anticoruptie.

Din primele informatii, Nicolae Nistor a fost retinut pentru o fapta de coruptie care are legatura inchirierea unui grajd detinut de scoala clujeana.

Nicolae Nistor a fost inspector general scolar adjunct la ISJ Cluj, iar dupa ce institutia a fost restructurata a fost numit directorul Colegiului Tehnic "Napoca" din Cluj-Napoca.

Nicolae Nistor, membru PDL, a fost consilier local in Cluj-Napoca, pana in octombrie 2009, cand a fost numit in functia de inspector general scolar adjunct.

 

Directorul Nicolae Nistor a fost retinut avand asupra lui 2.000 de euro primiti de la un barbat care avea o datorie de 23.000 de lei catre Colegiul Tehnic "Napoca", reprezentand chiria pentru un grajd unde denuntatorul avea o ferma.

Surse judiciare au declarat pentru Stiri de Cluj ca denuntatorul a vrut sa se prezinte la licitatia pentru acelasi grajd, dar a fost respins din cauza datoriei. Acesta s-a intalnit cu directorul scolii pentru a-i da 2.000 de lei in contul datoriei mai vechi si inca 2.000 de euro pentru a-l "indupleca" pe director sa il accepte la licitatie.

 

"Cei doi s-au intalnit la restaurantul Roata din Faget, unde directorul a primit banii, care au fost gasiti ulterior in masina lui Nicolae Nistor la un fragrant realizat in trafic. Directorul a spus ca urma sa predea si cei 2.000 de euro la scoala", a mai spus sursa citata.

Directorul Nicolae Nistor a fost retinut in urma unui flagrant care a avut loc in zona Casei de Cultura a Studentilor Cluj, in timp ce se indrepta spre casa in cartierul Zorilor si dupa ce l-a lasat pe denuntator intr-o statie de tramvai.

Nicolae Nistor a fost retinut pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook