Directorul CFR Calatori Cluj: "Am oprit trenul cu suporterii de la U Cluj la Clujana, ca sa nu traga semnalul de alarma"


Directorul CFR Calatori Cluj, Vasile Secara, a declarat pentru Stiri de Cluj ca suporterii de la Universitatea s-au comportat "mai aproape de civilizatie" pe drumul de intoarcere de la Alba Iulia, dupa meciul cu CFR Cluj.

"Nu au fost stricaciuni majore. Au mai aparut unele probleme, dar nu ca si in prima etapa cu Steaua, cand am avut pagube. Am oprit trenul cu suporterii de la U Cluj la Clujana ca sa nu traga semnalul de alarma. Au fost multi care au coborat in Marasti si stiu din experienta ca nu stau pe ganduri si trag semnalul de alarma", a completat Vasile Secara.

Directorul Regionalei CFR Cluj a comentat si scena prezentata luni de Stiri de Cluj, in care un suporter al U Cluj a iesit din vagon pe geam, in timp ce trenul era in mers, si a stat agatat acolo. "S-au comportat mai aproape de civilizatie. Pe mine numai asta ma intereseaza, ca nu au fost derapaje serioase. Nu am auzit de scena cu suporterul agatat pe geam, dar o sa intreb", a mai spus Secara.

Regionala CFR Cluj a pus la dispozitia suporterilor un tren cu 10 vagoane pentru a-i duce si aduce de la meciul de la Alba Iulia.

Comentarii Facebook