Directorul AVIVA Cluj, Cristian Striblea, acuzat ca a batut o angajata de 48 de ani in sediul firmei: "Eu am fost cel batut"


Directorul Aviva Cluj, Cristian Striblea, este acuzat a batut o angajata in biroul firmei de asigurari, aplicandu-i un procedeu de karate. Directorul sustine ca el a fost cel agresat de angajata nemultumita.

R.O, in varsta de 48 de ani, angajata in calitate de agent de vanzari in cadrul Aviva Cluj, sustine ca directorul firmei este practicant de karate si i-a aplicat un procedeu, izbind-o de birou. Agresiunea ar fi avut loc, miercuri, 29 iunie, in jurul orei 12.30.

"M-a chemat la el in birou la o discutie. Ne-a terorizat cu aceste discutii. Nu am mai prea avut activitate pentru ca nu m-a platit din luna aprilie si trebuia sa iau un comision de peste 1.000 de lei. M-a chemat la discutie si mi-a spus ca de ce nu am activitate si i-am spus ce m-a durut. Apoi mi-a pus o coala alba de hartie alba in fata si mi-a zis sa dau o declaratie. Am intrebat pentru ce. Mi-a zis sa scriu ca o sa vad eu. Am scris pana la declar urmatoarele, apoi mi-a zis sa scriu in ce conditii am obtinut semnaturile de pe o cerere de asigurari pentru bursa de studiu facuta unui client. I-am explicat cum stau lucrurile si i-am zis ca nu vreau sa scriu declaratie pe aceasta tema. Atunci el mi-a zis ca din momentu asta am incetat colaborarea. Am stat o ora la discutie si la final am luat declaratia si i-am spus ca daca nu imi da comisionul nu am de gand sa plec", a declarat R.O., angajata care pretinde ca a fost batuta de directorul Aviva Cluj.

Femeia sustine ca, la iesire din birou, directorul Cristian Striblea a incercat sa ii smulga declaratia din mana si sa o rupa. "S-a intors catre mine, eu eram in stanga lui si mi-a tras o lovitura fulgeratoare in zona umarului drept. In momentul ala, m-a prins de gat si m-a lovit cu spatele de birou. De frica am facut pe mine. Nici nu pot sa spun prin ce am trecut, nu am patit niciodata asa ceva. Dupa asta am inceput sa strig, m-am speriat, am tremurat si am inceput sa tip: 'Nu da in mine, uitati-va ca ma bate!'. Erau patru persoane in birou. Ne-am incaierat. E posibil sa il fi zgariat cu mainile pe gat", a mai relatat R.O.

"O colega de la masa ne-a spus sa nu mai batem. El s-a dus in alta parte, eu am inceput sa plang. Imi curgea sange de la pleoapa ochiului stang si mi-a spus: 'Tu te-ai lovit la baie, nu eu te-am lovit. Mi-a impus sa ii predau chitantierul si cererile de asigurare", a mai spus femeia.

R.O. sustine ca s-a deplasat la urgenta, auzand dureri de cap. "Sunt un sfert cat e el. Nu stiu daca o femeie de talia mea poate sa ridice mana la un barbat de talia lui, care este si antrenor de arte martiale", a mai povestit R.O.

Directorul Aviva Cluj, Cristian Striblea, a neagat ca si-ar fi agresat angajata. "Ma consider un om serios. Cum va puteti inchipui ca eu pot face asa ceva in cadrul unei agentii cu pretentii. Nu stiu de unde sunt acuzatiile acestea. Sunt razbunarea consecintei ca a fost concediata", a spus Striblea.

El a mai afirmat ca a depus o plangere la Politie si si-a scos certificat medico-legal. "Am fost la IML pentru ca eu am fost cel agresat", a pus Striblea, care a refuzat sa spuna ce rani a suferit.

 

R.O. si-a scos un certificat medico-legal si a depus o plangere impotriva directorul Aviva Cluj, Cristian Striblea, pentru vatamare corporala.

 

Reprezentantii AVIVA au declarat pentru Stiri de Cluj, ca in prezent in cadrul companiei se verifica  veridicitatea afirmatiilor facute  de angajata: "Ca raspuns la solicitarea dumneavoastra privind posibilul incident desfasurat in agentia Aviva din Cluj, suntem in masura sa va comunicam ca in acest moment compania verifica veridicitatea informatiilor prezentate in legatura cu fosta noastra colaboratoare, R.O" se arata in raspunsul primit de Stiri de Cluj de la Biroul de Presa al Companiei AVIVA.

Comentarii Facebook