DIICOT Cluj a descins la locuinta unui clujean, implicat intr-o retea de falsificatori de carduri, care actiona in Franta!


Procurorii DIICOT Cluj, cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si a jandarmilor, au facut o perchezitie la domiciliul unui clujean implicat intr-o retea de falsificatori de carduri care actioneaza in Franta.

Surse judiciare au declarat pentru Stiri de Cluj ca descinderea a fost facuta la solicitarea procurorilor francezi si il viza pe un barbat despre care se crede ca juca rolul de "sageata" in aceasta operatiune. Clujeanul era omul care primea cardurile din Franta si scotea banii de la bancomate.

Procurorii francezi au retinut in aceast caz deja 5 romani si au nevoie de probe pentru a documenta cat mai bine cazul. Din acest motiv, a trimis o solicitare autoritatilor judiciare din Romania, pentru a organiza 17 perchezitii in mai multe judete din tara, intre care cateva si din Transilvania: Maramures, Bistrita Nasaud si Cluj.

Surse din cadrul DIICOT Cluj au declarat ca perchezitia facuta in Cluj Napoca nu s-a soldat cu nicio arestare si nu au fost gasite nici probe compromitatoare.

Comentarii Facebook