Dezinsectie in Cluj Napoca, in perioada 9-23 mai


Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 9 – 23 mai 2011, cea de-a doua actiune de dezinsectie a domeniului public, intre orele 22.00 si 5.00
 
"Substantele folosite vor fi: K`OTRHINE - insecticid pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14- insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele mentionate se gasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public,  cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca
", precizeaza oficialii administratiei locale.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., in baza contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

In aceeasi perioada, Primaria Cluj-Napoca va aplica pe domeniul public si tratamente pentru combaterea capuselor, in fiecare dimineata intre orele 7.30 si 11.00, in zonele infestate sesizate de cetateni, spatiile din jurul asociatiilor de locatari/proprietari, parcurile, spatiile verzi si locurile de joaca din oras. Substantele folosite pentru aceste tratamente sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu sunt toxice pentru cetateni.

Comentarii Facebook