Dezbatere publică pe tema betonării malului Someșului, pentru a extinde o stradă din Cluj-Napoca

 

Primăria Cluj-Napoca organizează o dezbatere publică pe tema betonării malului Someșului, pentru a extinde o stradă din Cluj-Napoca.

 

Luand în considerare demersurile publice ale specialistilor in urbanism si ale unor reprezentanti ai societatii civile cu privire la proiectul de reabilitare a tramei stradale, pe tronsonul de pe str. Splaiul Independentei, de-a lungul raului Somes, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a dispus oprirea fazei de lucrari (pregatirea amplasamentului) pana la obtinerea unor concluzii in baza unei dezbateri publice pe acest proiect”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

 

Miercuri, 7 octombrie 2015, ora 15.00 in Sala de Sticla a Primariei municipiului Cluj-Napoca va avea loc o dezbatere publica privind implementarea proiectului.

 

Proiectul de reabilitare a strazii, aprobat spre implementare a fost realizat de specialisti in circulatie si constructii de drumuri, parcurgand toate etapele de avizare si aprobare. Cu toate acestea, pentru o mai buna aprofundare a solutiilor tehnice propuse primarul Emil Boc a decis discutarea publica a proiectului si eventuala modificare a acestuia in baza concluziilor dezbaterii publice la care speram sa participe persoane specializate in urbanism, toti reprezentantii interesati ai societatii civile si clujenii care doresc sa aloce timp participand la luarea deciziilor in comunitate”, mai precizează reprezentanții municipalității.

Arhitectul Șerban Țigănaș explică de ce NU trebuie lărgită strada de pe malul Someșului

Comentarii Facebook