Detinutul evadat de la Gherla, prins in Gilau, unde a produs un accident si a fugit!

 

Detinutul care a evadat vineri de la Penitenciarul Gherla a fost prins in Gilau, unde a fost implicat intr-un accident de circulatie cu o masina furata din Gherla.

 

Surse din cadrul politiei sustin ca Timciuc, originar din Viseu de Sus, judetul Maramures, s-a ascuns in ultimele zile prin diverse imobile abandonate de pe drumul Gherla - Cluj-Napoca, iar astazi a ajuns in Gilau.

 

Detinutul a fost implicat intr-un accident de circulatie in Gilau, in timp ce conducea un autoturism furat. Oamenii au sunat la 112, in momentul in care soferul a disparut de la locul incidentului.

 

In zona s-au deplasat efective de jandarmi si politisti, care au inceput sa il caute existand suspiciunea ca este vorba despre detinutul fugar. Codrut Timciuc a fost depistat intr-o curte, iar in momentul in care a fost somat s-a urcat pe o casa pentru a scapa. Tanarul fugar a fost dat jos de catre jandarmi, care s-au urcat dupa el.

 

Deocamdata nu se stie ce incerca sa faca mai departe, daca intentiona sa ajunga la granita si sa fuga din tara sau sa se indrepte spre casa, in Maramures.

 

Codrut Timciuc va fi audiat de procurori, iar mai apoi va fi trimis la Penitenciarul Gherla.

 

Barbatul a evadat vineri, in timp ce se gasea la un punct de lucru situat langa Muzeul de Istorie din Gherla. Detinutul ispasea o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru furt calificat si acum risca o suplimentare a pedepsei de la 6 luni la 2 ani.

Comentarii Facebook