Detalii teribile de la ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI

 

După opt luni de la accidentul aviatic din Apuseni, copilotul Răzvan Petrescu a relatat ce s-a întâmplat în acea zi dramatică.

 

Am avut ambele picioare rupte, nu puteam să mă ridic. Am petrecut foarte mult timp în spital, familia mi-a fost alături în tot timpul acela”, a povestit Răzvan pentru Kanal D, scrie click.ro.

 

Această cursă o mai efectuasem şi în cadrul altor misiuni, şi pot să zic că au fost o multitudine de evenimente care au condus la nefericitul eveniment. Noi ne-am îndeplinit sarcinile, eu cred că am făcut tot posibilul ca să reducem victimele. Din punctul meu de vedere am făcut binişor ceea ce am reuşit să fac. Cauza accidentului a fost givraj, s-a depus gheaţă pe suprafaţa avionului şi a motoarelor. Când m-am trezit, era o linişte mortuară acolo. Am încercat să mă ridic în picioare şi atunci mi-am dat seama că am picioarele rupte. M-am deplasat la un metru, doi şi am vrut să sun la directorul nostru general să alerteze tot sistemul. Apoi l-am sunat pe tatăl meu care este coleg de muncă cu mine şi i-am spus să alerteze el. Clipele au trecut foarte, foarte greu. Am avut noroc cu acei oameni care au reuşit să ne găsească şi să ne ajute”, a dezvăluit copilotul, la Teo Show.

 

Adrian Iovan mi-a fost şi instructor, îmi pare rău că nu mai are posibilitatea să mă mai înveţe. Ultimele lui cuvinte au fost ''Răzvan, asta e, murim''. El a avut o moarte dureroasă, în chinuri”, a completat Răzvan.

Comentarii Facebook