Detalii ȘOCANTE despre moartea elevului Sergiu Trifu! A fost o altercație, elevul a căzut pe scări și a fost călcat în picioare - VIDEO

 

Părinții lui Sergiu Trifu, elevul de 18 ani, care a murit în timpul Balului Îndrăgostiților de la Huedin, au povestit cu colegii acestui și au prezentat o versiune a celor întâmplate în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30.

 

Mi-a spus de la poliție ca are o boală veche de inimă, dar eu anul trecut i-am făcut toate analizele și nu a suferit de nimic. Le-am făcut amândoi și el nu a avut nimic. Știu numai că strănuta din cauza freonului de la spary. N-am avut niciodată nicio reclamație. Nici pentru alcool. Era un băiat foarte bun.

 

Colegii lui de clasă mi-au spus că țiganii au venit să îl bată pe unul Morcan (Ioan Horea Morcan, fiul preotului din Huedin), din Huedin. Nu-l cunosc. Jandarmii au venit și i-au scos pe cei care se băteau afară pentru că Morcan avea un spray paralizant, nu lacrimogen. Când i-a scos jandarmii afară, pe cei care se băteau, i-a închis acolo. Când i s-a deschis ușa să poată să plece, puiului meu i s-au împleticit picioarele și a căzut. Nu a căzut atât de tare încât să dea cu capul. Nu s-au văzut lovituri”, a spus Liliana Nicola, mama victimei. 

 



Aseară la balul bobocilor s-a întâmplat că a venit nu știu care și a făcut cu un spray paralizant. Copilul a făcut alergie și a ieșit, iar pe scări a picat, i s-a făcut rău. L-au călcat toți în picioare. Au sunat salvarea și nu a venit nimeni. A căzut el pentru că eu cred că a făcut alergie de la spray -ul paralizant.

 

A picat pe scări. Poliția a fost acolo și a refuzat să-l ducă până când vine salvarea. Salvarea nu a venit și când au văzut că s-a înnegrit la față l-a dus poliția, dar era mort. Asta este singurul băiat pe care îl are sora mea. Mi se rupe sufletul”, a spus Violeta Nicola, mătușa victimei.

 

Deci mi-au spus prietenii lui că a dat cineva cu spray și că i-a fost rău și că l-a dus la spital. Când am mers acolo, era decedat. Nu a fost nicio altercație personal cu el. Nu a avut treabă cu nimeni în viața lui. Era un băiat foarte cuminte. Era cel mai bun din liceu. Acum avea bacalaureatul și se pregătea să dea la Medicină. Nu din cauza lui a izbucnit scandalul”, a spus Vlad Trifu, tatăl victimei.

 

Părinții au precizat că vot face plângere penală împotriva lui Ioan Horea Morcan, cel care a dat cu spray paralizant la bal și a creat isterie.

 

Elev de 18 ani mort la Huedin, la Balul Îndrăgostiților. La eveniment s-a folosit un spary paralizant - EXCLUSIV

Comentarii Facebook