Detalii DRAMATICE de la accidentul de la Gherla soldat cu decesul fetiței de 10 ani

 

O fetiță de 10 ani a murit într-un accident de circulație produs la Gherla, luni dimineața, în jurul orei 8.30. Alți doi copii ai familiei care se aflau în mașină au fost răniți.

 

Cele 5 persoane reveneau acasă dintr-o vacanță pe care au avut-o, iar cei trei copii, de 2, 5 și 10 ani, dormeau pe o saltea pusa peste banchetele rabatate. Tatăl lor a adormit la volan și a urmat un accident violent. Fetița de 10 ani a fost aruncată din mașină și s-a lovit de un bolovan. 

 

Șoferul a fost transportat la Cluj-Napoca. ”Tatăl era conștient, orientat temporo-spațial, stabil hemo-dinamic și respirator, cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență în momentul impactului, cu traumatism toraciac și escoriații și plăgi la nivelul hemitoracelui drept și membrelor superioare. Tatăl a fost suturat, după investigațiile de tip CT și radiografii neavând leziuni care să necesite intervenții chirurgicale sau supraveghere s-a hotărât să fie lăsat la domiciliu”, a declarat Adela Golea, medic sef UPU - SMURD Cluj, conform dejeanul.ro.

 

Copiii și soția au ajuns la UPU Copii, unde un psiholog le-a dat tragica veste, ca fetita lor de 10 ani nu a supravietuit.

 

Având în vedere decesul copilului la locul accidentului s-a hotărât să se reunească familia în prezența unui alt membru, o cumnată, la UPU Copii, acolo unde este mama cu ceilalți doi minori din accident și să li se spună în prezența unui psiholog despre decesul fetiței”, a declarat Adela Golea – medic sef UPU – SMURD. 

 

Vezi AICI imagini de la accident.

Comentarii Facebook