Detalii de la încăierarea din piața auto! O persoană a ajuns la terapie intensivă FOTO



În urma scandalului de sâmbătă dimineață, din Piața auto de la Gilău, patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost atacate cu cuțitele de două persoane. Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital, fiind înjunghiat în abdomen.

Potrivit martorilor, Rostaș Alexandru, în vârstă de 60 de ani ar fi fost atacat de cei din clanul Dafinel în timp ce se afla în mașină.

Au venit cei doi din clanul Dafinel și l-au atacat pe Rostaș Alexandru, care se afla într-o mașină personală. Au venit cu cuțitele spre el și au început să îl înjure și au încercat să dea cu cuțitul după el. El a împins ușa și a ieșit din mașină strigând ”Mă omoară”. În acel moment, băiatul victimei, care era la o distanță relativ apropiată, a venit între ei, iar unul dintre agresori l-a lovit cu cuțitul în picior. În acel moment au venit mai multe persoane din piață - nepoți, rude - ca să aplaneze toată nebunia. Cei doi au făcut câțiva pași în spate, iar unul dintre ei a dat cu cuțitul spre o altă persoană, zgârindu-l în zona gâtului. O altă victimă, care a venit acolo tot așa, ca să oprească nebunia asta, a fost atacată în zona abdomenului, însă a avut noroc pentru că avea telefonul în buzunar și i-a tăiat doar geaca”, ne-a declarat un martor al evenimentului.

Din nefericire, una dintre victime, un tânăr, nu a scăpat doar cu zgârieturi, acesta fiind înjunghiat în abdoment. Tânărul a suferit răni grave fiind internat la spital și operat de urgență.

Victima cea mai gravă, care e acum internată la terapie intensivă, s-a apropiat de fratele lui Dafinel și acesta i-a dat cu cuțitul în abdomen, moment în care s-a împroșcat tot sângele. Acesta a fost dus la UPU, cu mașina personală că nu mai aveam timp să așteptăm după ambulanță, apoi am sunat la 112 și a venit Poliția”, ne-a mai spus martorul.

În momentul în care atacatorii voiau să plece din piață, la fața locului au ajuns și oamenii legii, iar persoanele implicate și martorii au fost duși la secție pentru audieri.

Fratele lui Rostaș spune că a fost și el rănit de agresori în timp ce încerca să aplaneze situația, bărbatul scotându-și și un certificat medico-legal pentru a putea face plângere

Din momentul în care am văzut că îl atacă pe fratele meu, m-am apropiat să văd ce se întâmplă. Am văzut că au amândoi cuțite și îl amenința pe fratele meu, îi spuneau că îl omoară și am mers să văd ce au cu el. Când i-am întrebat ”Ce aveți cu el?” mi-au zis, ”Aa și tu ești aici?” și atunci unul a încercat să mă taie la gât, m-am ferit, m-au agățat puțin și mi-au tăiat haina, iar fratele său m-a înjunghiat în picior. Atunci am simțit că îmi curge sânge și m-am speriat. Am încercat să mă pansez cu ceva și am văzut că a mai fost tăiat un văr de-al meu și atunci am zis că trebuie să mergem la spital”, a declarat una dintre victime.

Acesta spune că nu etse prima dată când sunt agresați de cei doi bărbați și că au probleme cu ei de câțiva ani buni.

 

Potrivit IPJ Cluj, în urma concluziilor medico-legale cazul a fost preluat de către Parchet, fiind efectuate cercetări pentru tentativă de omor. Unul dintre agresori a fost reținut pentu 24 de ore, iar astăzi a fost dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorii au decist punerea acestuia în aret preventiv pentru 30 zile.

Comentarii Facebook