Miercuri 17 Aprilie

Desființarea giratoriului de pe strada Mehedinți i-a înfuriat pe clujeni. Vezi răspunsul Primăriei


Desființarea sensului giratoriu din intersecția străzilor Câmpului și Mehedinți a stârnit reacții de nemulțumire în rândul clujenilor care locuiesc pe strada Mehedinți, din cauza faptului că afectează un număr foarte mare de persoane.

Stimate domnule primar, cum se poate sa luati decizia de a avantaja 1000 de locuitori de pe str Campului, pentru a dezavantaja alti 10000 de pe Mehedinti si strazile adiacente prin desfiintarea sensului giratoriu de la intersectia Campului - Mehedinti? (Doar Edgar Quinet are cel putin 3000 de locuitori!!!)

Vedem cu totii ce bolizi vin de pe Campului, si ce rable vin de pe Mehedinti, si atunci singura explicatie plauzibila pentru o asemenea decizie este ca cei de pe Campului ori au dat mita, ori au foarte multe pile prin primarie”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Am o nedumerire, sunt de 4-5 ori mai multe masini si cetateni pe strada Mehedinti, DE CE are prioritate Campului fata de Mehedinti ??? Oare are o legatura cu cei care locuiesc acolo si lucreaza la primarie?”, mai pune problema un alt clujean.

Primăria trimis un răspuns foarte prompt, motivând decizia desființării sensului giratoriu prin faptul că Str. Campului are drept singur acces catre oras iesirea la sensul giratoriu cu str. Frunzisului si str. Islazului.

Str. Campului are drept singur acces catre oras iesirea la sensul giratoriu cu str. Frunzisului si str. Islazului.

Str. Mehedinti, chiar daca este foarte aglomerata si circulatia se realizeaza cu dificultate, ofera si alte posibilitati de acces catre str. Islazului.

Dupa cum stiti, s-a incercat o sistematizare a circulatiei cu sens giratoriu la intersectia Campului - Mehedinti, insa lipsa spatiului nu a permis o functionare corecta a acestuia, motiv pentru care s-a decis renuntarea la aceasta solutie”, au răspuns reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook