Descopera Romania cu voucherele Chèque Vacances (P)


Cele mai frumoase destinatii de vacanta din Romania sunt mai accesibile tuturor romanilor, odata cu acordarea voucherelor de vacanta. Astfel, angajatii din sectorul public, dar si cei din companiile private sunt recompensati pentru implicarea lor cu vouchere de vacanta si au ocazia sa-si refaca capacitatea de munca intr-un concediu achizitionat la preturi speciale.

Up Romania sustine promovarea turismului in Romania si, de aceea, compania a dezvoltat o retea nationala de parteneri strategici, formata din agentii de turism, hoteluri si pensiuni, impreuna cu care a creat variate pachete turistice foarte atractive. Utilizand vouchere de vacanta Chèque Vacances, cei aproximativ 30.000 de profesori din Romania, precum si angajatii din cadrul politiei locale si cei din institutiile subordonate primariilor si consiliilor judetene, pot achizitiona la preturi accesibile servicii de cazare, masa, transport, tratament balnear, precum si alte activitati de agrement.

Spre exemplu, pentru cei care isi doresc un sejur la munte in acest sezon estival, agentia Accent Travel&Events ofera celor care achita cu voucherele de vacanta Chèque Vacances, cazare la hotel de 3 stele in Busteni, începând de la 107 lei/noapte de persoana, cu mic dejun inclus. In plus, la fiecare pachet turistic achizitionat de la agentia Accent Travel&Events si platit cu voucherele Chèque Vacances, beneficiarii au un discount de 8% pe parcursul anului 2018.

Celor care asociaza concediul de vara mai mult cu litoralul, agentia Tui Travel Center le pune la dispozitie un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, la hotel Tomis din Mamaia, incepand de la 220 de lei/ noapte de persoana. Oferta este valabila in plin sezon estival, in perioada 14–21.08.2018, iar turistii au inclus si transportul cu avionul de la Cluj-Napoca si transferul de la aeroport la hotel. De asemenea, pe tot parcursul anului, la fiecare sejur achizitionat cu voucherele Chèque Vacances, beneficiarii au un discount de 3%.

Voucherele sunt disponibile pe suport de hartie, sub forma de carnete cu file individuale sau carduri de vacanta si pot fi personalizate cu denumirea institutiei si cu datele angajatilor. Valoarea acestora este de 1.450 de lei pentru fiecare salariat, iar termenul de valabilitate este de un an de la emitere.

UP ROM NIA S.R.L., face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 19 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si descopera Catalogul Vacante Romanesti cu oferte turistice ce pot fi achizitionate cu voucherele de vacanta Chèque Vacances.


Comentarii Facebook