Deputații de Cluj șochează șoferii de la Parlament: Circulați cu autobuzul sau bicicleta? De ce?

 

Un parlamentar de Cluj relatează șocul avut de șoferii de la Parlamentul României, când au auzit că nu au nevoie de ei, pentru că este transport în comun.

 

M-am întors din Bucureşti la Cluj cu Mihai Goţiu, vicepreş. al Senatului. La aeroport, el ia 8 spre casă, eu îmi iau bicicleta din parcare.

 

Şoferul lui Mihai se mira de ce am circula cu transportul public prin Bucureşti. A auzit el de unu', Cernea, care folosea transportul în comun, dar noi ar trebui să cerem să ni se pună la dispoziţie maşini că avem dreptul.

 

Eu merg cu bicicleta până la aeroport şi înapoi pentru că fac din Mănăştur 40 de minute, cât o maşină, şi e mişcare bună. Oricum, mă tem de sedentarizare în Parlament. 


Am şi glumit cu Mihai, dar destul de serios, că o să vin în echipament sportiv, în alergare până la Parlament, cu un rucsac în spate (cu sacou, cămaşă şi toate cele...). El are baie la birou, aşa că mă pot duşuli bine. Poate că o să pară cam ciudat la început, dar un corp fit e oricum mai ok decât burţile multor parlamentari.

 

Cum am un bagaj prea mare, prefer să las bicicleta şi restul lucrurilor la mama, în Mărăşti. Îmi iau echipamentul de alergare, că am şi la ea, ca să pot alerga în zona propusă ca Parc Est - Între Lacuri, în special la lacuri şi noua bază sportivă.

 

De la mama fac 8 km până în Mănăştur. Trec pe lângă Avram Iancu, şcoala copilăriei mele, pe lângă Canalul Morii, prin Parcul Central, pe Plopilor, urc prin cartier spre pădure şi ajung fericit acasă, la timp să-l culc pe Matei”, a relatat Adrian Dohotaru, pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook