Depozit de petarde in casa unui barbat din Gilau! VEZI VIDEO si FOTO


Politistii clujeni au descoperit un adevarat depozit de petarde si pocnitori in Gilau. Zeci de mii de obiecte pirotehnice au fost confiscate.

Cercetarile au pornit in urma unui control in trafic facut in 29 decembrie, cand politistii din Capusu Mare l-au depistat pe Ovidiu L., in varsta de 23 ani, in apropierea localitatii Agarbiciu, in timp ce vindea obiecte artizanale de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice.

In masina acestuia au fost gasite 4.000 pocnitori si obiecte zburatoare luminoase din clasele I si II.

Politistii au mers pe fir si au aflat ca petardele au fost cumparate de la o firma din Gilau. Astfel, joi, 30 decembrie, au confiscat 65.000 de  articole pirotehnice din clasa I şi II, obiecte detinute ilegal.

Administratorul societatii din Gilau, V. F., in varsta de 23 ani, a declarat politistilor ca articolele au fost achizitionate in mod legal de la o societate din municipiul Bucuresti, insa nu a putut prezenta documentele de provenienta.
 
Firma nu era nici macar autorizata de catre ITM Cluj si IPJ Cluj, pentru a detine si comercializa articole pirotehnice si detinea avizul ITM Cluj pentru un alt punct de lucru de pe raza comunei Gilau.

Atat vanzatorul, cat si patronul firmei s-au ales cu dosare penale faptele lor.

Comentarii Facebook