Demolarea blocului de pe Rarau 17 - 19 a fost reluata

Demolarea blocului de pe strada Rarau 17 - 19 a fost reluata in baza unei hotarari a Judecatoriei Cluj - Napoca. Constructorul blocului a cerut la mijlocul lunii decembrie suspendarea lucrarilor de demolare, pana la clarificarea situatiei terenului pe care e ridicat imobilul.

Contestatia depusa de fratii Florea a fost respinsa, astfel ca ieri clujeanul Gustav Madarasz, cel care a solicitat in instanta demolarea blocului, a rechemat firma care se ocupa de lucrari pentru a pune constructia la "pamant". Este vorba de un bloc care trebuia sa aiba demisol, parter si 4 etaje si care a fost ridicat pana la nivelul parterului.

Demolarea lui a fost inceputa in luna decembrie, dar lucrarile s-au oprit din cazuza contestatiei. Acum ca a primit din nou castig de cauza, Gustav Madarasz s-a grabit sa termine treaba si a chemat pe strada Rarau 17 - 19 mai multe utilaje pentru ca demolarea sa fie terminata in cateva zile.

Constructorii blocului, fratii Florea, sustin ca instanta s-a grabit si sa trebuia sa astepte procesul de granituire a terenului pe care s-a inceput ridicarea blocului. Avocatul lui Gustav Madarasz, Octavian Brehar, a declarat ca acel proces nu are nici o legatura cu situatia actuala si ca blocul a fost ridicat pe terenul clinetului sau, fara a avea acordul acestuia.

Comentarii Facebook