Declarații HALUCINANTE ale deputatului ”mitralieră” după Referendum


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că este dezamăgit „ca român și medic” de eșecul referendumului din 6-7 octombrie privind redefinirea familiei.

Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie, este una bolnavă”, a spus parlamentarul, într-un atac de o duritate extremă.

Sunt dezamăgit eu, ca român, o să vorbesc ca medic și român. Când eram mic, când stăteam la masă, bunicul spunea rugăciunea, el mânca primul și apoi noi, asta a fost familia noastră românească, am sperat că românii vor înțelege să iasă la vot, faptul că partidul meu nu s-a implicat cum trebuia, noi trebuia să ne fi implicat punând sigla PSD, că susține referendumul", a spus acesta, potrivit realitatea.net.

"Românii nu au înțeles că trebuie schimbată o noțiune, când românul nu înțelege anumite lucruri, teama mea este că va începe ceva foarte urât pentru poporul nostru, probabil se va cere modificarea Codului Civil, probabil că ceilalți care sunt avantajați că referendumul a picat vor spune că dacă poporul român nu a acceptat modificarea, soții pot fi modificați în doi bărbați sau două femei. S-a ajuns la aberații din care nu vreau să fiu părtaș, nu vreau să fiu părtaș la schimbarea neamului strămoșesc. În timp ce noi făceam referendum, în Franța se decidea că viață sexuală poate începe la 13 ani, iar în Marea Britanie, dacă părintele nu acceptă ca băiatul să meargă cu fustă la școală va fi decăzut din drepturi părintești. Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie care trebuie să facă copii, este una bolnavă. Este o anatemă medicală. Acești oameni bolnavi trebuie să fie tratați ca atare. Ca medici, să îi tratăm, este o boală sexuală. Atâta timp cât PSD nu s-a implicat, cine să deconteze. Am fost singurul partid care am susținut acest referendum din punct de vedere al sufletului, nu știu de ce nu ne-am asumat", a mai spus Catalin Radulescu.

Comentarii Facebook