Dealer de droguri reținut în Cluj-Napoca, în urma unui flagrant

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, alături de mascații de la Direcţia Operaţiuni Speciale, au depistat un bărbat care avea asupra lui cannabis, ketamină şi substanţe psihoactive.

 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

La data de 14 august a.c., poliţiştii antidrog şi cei din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit că ar comercializa droguri de risc.

 

Astfel, în jurul orei 11:30, cel în cauză, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu având asupra lui 100 de grame de cannabis, 0,1 grame de ketamină şi 0,4 grame substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

 

Pentru probarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare şi o percheziţie a autovehiculului celui în cauză, fiind descoperite şi ridicate 47,8 grame cannabis şi 14 timbre impregnate cu substanţa 25BNBOME (drog de mare risc). De asemenea, au mai fost ridicate 8 telefoane mobile şi un laptop.

În urma percheziţiilor, a fost pus în executare un mandat de aducere.

 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc, fapte prevăzute de Legea 143/2000.

 

Comentarii Facebook