De ce a dezinformat UMF Cluj în privința studenților morți în Ucraina? Buzoianu: Mergeau la un congres - Familia: Mergeau în VACANȚĂ!

 

Decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat vineri, 18 iulie, că cei doi studenți, Andrei Anghel și Olga Ioppa, mergeau la un congres în Melbourne, pentru a prezenta o lucrare.

 

Participau la un congres stiintific unde aveau o lucrare si erau in drum spre acest congres. Pot sa va spun ca erau studenti foarte buni”, a spus Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu, conform stirileprotv.ro.

 

Familia lui Andrei Anghel s-a arătat surprinsă de această informație, pentru că cei doi stundeți mergeau în vacanță în Bali.

 

Am vazut vestile la televizor, n-am facut nicio legatura cu avionul cu care pleca el, nici nu ne-am gandit. Fiica mea a primit apoi tot feluri de mesaje pe Facebook de la prietenii din Cluj. Era copilul pe care orice mama si l-ar fi dorit.

 

Andrei si Olga si-au planuit vacanta asta impreuna tot anul, era vacanta lor de vis. Nu au avut nicio legatura cu Congresul de SIDA, erau doi studenti fericiti ca au scapat de examene cu bine, care mergeau in vacanta.

 

Pe Andrei il vom inmormanta aici, in Canada, deoarece aici a crescut de cand avea 8 ani”, a declarat mama tânărului.

 

În aceste condiții este un mister de ce Anca Buzoianu, care ar fi trebuit să îi cunoască pe cei doi studenți, a declarat că ei ar fi urmat să prezinte o lucrare la un congres SIDA.

 

Decanul Faculătății de Medicină, Anca Buzoianu, a refuzat să spună mai multe lucruri despre studenți, din motive de confidențialitate. Familia lui Andrei Anghel a vorbit liber, în presa din Canada, despre cele întâmplate.

 

Familia studentului Andrei Anghel a cerut discreție numai în România. Vezi ce a spus tatăl în presa din Canada

Comentarii Facebook