David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România

 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, a fost reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România, în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România.

 

Realegerea lui David Ciceo reprezintă o recunoaștere a activității pe care acesta o desfășoară în cadrul aviației civile atât pe plan național, cât și internațional, dar și a rezultatelor obținute prin dezvoltarea aeroportului clujean.

 

Totodată, cu ocazia Adunării Generale a membrilor Asociației Aeroporturilor din România s-au stabilit direcții importante în privința dezvoltării aeroporturilor, colaborării cu Ministerul Transporturilor, consiliile județene și celelalte instituții ale statului cu rol semnificativ în industria aviației civile.

 

În timp ce David Ciceo este reconfirmat în funcție, președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, propune în ședința de vineri schimbarea lui din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Cluj.

 

În luna septembrie, Seplecan a mai încercat o dată să îl schimbe, dar consilierii județeni s-au opus. 

Comentarii Facebook