Dansul copiilor de la gradinita "Mica Sirena" pe Imnul PDL este anchetat de Inspectoratul Scolar Cluj


Inspectoratul Scolar Judetean Cluj (ISJ) a demarat o ancheta in cazul incidentului de la gradinita "Mica Sirena", unde copiii au fost pusi de educatoare sa danseze pe Imnul PDL, cu ocazia unei vizite a primarului Sorin Apostu.

La spectacolul de 8 Martie au mai participat si presedintele clubului "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, si Aurora Dragos, consilier la Directia Judeteana de Sport.

"Consideram regretabil incidentul si ne exprimam dezaprobarea fata de astfel de manifestari, care suprapun in mod nedorit si ilegal aspecte ale vietii politice cu cele ale actului educativ. ISJ Cluj a solicitat directiunii Gradinitei 'Mica sirena' explicatii, a constituit o comisie care va verifica aspectele semnalate si va lua masurile care se impun, in conformitate cu prevederile legale in vigoare", precizeaza conducerea ISJ Cluj, intr-un comunicat de presa.

Serbarea sustinuta de copiii de la Gradinita "Mica Sirena" a avut loc in cadrul manifestarii de natura educationala, promovarea proiectului "Sa crestem sanatos", care promoveaza practicarea baschetului in randul copiilor prescolari intr-un parteneriat cu Federatia Romana de Baschet si cu Primaria Cluj-Napoca.


Citeste si...

Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO

Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!

Comentarii Facebook