Soferul beat, care a ranit o femeie si s-a batut cu politistii, face parte dintr-o familie cautata de asasinii platiti

Dan Felea impreuna cu fratele lui Viorel, cunoscut in lumea interlopa sub numele de "Vio", se ocupa de ani de zile cu schimbul de valuta. In 1999, ei au fost tinta unei reglari de conturi in stil mafiot, careia i-a cazut victima o batrana de 60 de ani.

In 2 octombrie 1999, la ora 8.00 dimineata, in cartierul Gradini Manastur, Emilia Ghiran, scoacra lui Viorel Felea, a fost impuscata cu sange rece in propria locuinta. Potrivit vecinilor, la usa locuintei Emiliei Ghiran a sunat o femeie blonda in varstra de 30 de ani. Cand batrana a deschis usa tanara a fost data la o parte de doi barbati, unul dintre ei impuscand-o in piept pe femeie. Viorel Felea, fratele soferului prins de politisti ca a condus mort de beat, se afla in locuinta alaturi de sotie si fiul sau, care avea atunci cinci ani.

Batrana a fost dusa de urgenta la Clinica de Chirurgie I, dar a murit dupa trei ore din cauza ranii de la nivelul toracelui.

Viorel si fratele lui Dan Felea erau cunoscuti in lumea interlopa a orasului. Cei doi frati aveau deja in 1999 patru apartamente luate de la mai multi clujeni care nu si-au mai putut plati datoriile.

Potrivit unor surse din politia clujeana, incidentul din 1999 nu o viza pe soacra lui Viorel Felea, ci chiar pe acesta. "Lovitura" se pare ca a fost data de membrii mafiei ucrainiere, care au si disparut peste granita la cateva ore dupa ce Emilia Ghiran a fost asasinata cu sange rece. 

Autorii crimei nu au fost gasiti nici pana astazi, dar cei doi frati si-au continuat "afacerile", iar in acest moment sunt proprietarii unui hotel in apropiere de stadionul clubului CFR Cluj, dar si a unei case de schimb valutar din Piata Matei.

Fratii Felea sunt obisnuiti cu banii. Dan a fost implicat intr-un incident in anul 2001. Atunci, el a reclamat la politie ca i-a fost furata o geanta in care se gasea suma de 400 de milioane de lei dintr-un autoturism marca Audi TT, parcat in Piata Cipariu, langa restaurantul Bolero.  Banii au fost recuperati cu ajutorul unui politist, care i-a retinut pe hoti.

Comentarii Facebook